Connect with us

Revistateo.ro

A murit de cancer ovarian dupa ce a folosit un produs de ingrijire corporala la indemana tuturor

Stiri

A murit de cancer ovarian dupa ce a folosit un produs de ingrijire corporala la indemana tuturor

O femeie a murit de cancer ovarian dupa ce a folosit produse de ingrijire corporala care se afla la indemana oricui, inclusiv in supermarketuri.

O companie de produse de ingrijire corporala foarte celebra din Statele Unite (Johnson & Johnson) este obligata de instanta din Missouri sa plateasca 72 de milioane de dolari familiei unei femei care a murit de cancer ovarian dupa ce a folosit mai multi ani la rand pudra pentru bebelusi.

Acest produs contine talc, un ingredient considerat cancerigen folosit in anumite circumstante si cu o anumita frecventa.

A aflat ca este insarcinata dupa ce a descoperit ca are cancer la creier. DECIZIA RADICALA a acestei mame a dus la un final dramatic

O tanara de 14 ani a murit in timp ce facea baie. Evita acest obicei ‘modern’!

Compania cu renume este acuzata de judecatorii americani ca nu a informat clientii cu referire la pericolul pe care il presupune pudra de talc. Conform jurnalistilor de la Reuters, pudra de talc poate cauza cancer; peste 1.000 de cazuri fiind inregistrate cu probleme de sanatate in urma utilizarilor mai multor produse cosmetice si de ingrijire corporala ale mai multor firme, nu doar ce acuzata de minciuna prin omisiune.

Peste 1.000 de persoane au cunoscut efectele negative ale talcului numai in statul Missouri, dupa ce au folosit pudra, iar alte 200 de cazuri au fost semnalate in New Jersey.

Jacqueline Fox a folosit produse de igiena de la J&J vreme de mai multi ani. In urma cu 3 ani, femeia a fost diagnosticata cu cancer ovarian. Aceasta a murit la varsta de 62 de ani din cauza talcului.

Reactia companiei

Purtatorul de cuvant al companiei, Carol Goodrich, a declarat pentru presa ca prioritatea J&J este sanatatea si siguranta consumatorilor si regreta profund tragedia produsa de pudra de talc.

„Suntem alaturi de familie si ii intelegem suferinta, insa credem cu fermitate ca siguranta produselor noastre este sustinuta de cercetari care se fac de decenii”, a mai spus Goodrich.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top