Connect with us

Revistateo.ro

A murit fiica fostului presedinte Jacques Chirac

Inedit

A murit fiica fostului presedinte Jacques Chirac

Laurence Chirac, fiica fostului presedinte al Frantei Jacques Chirac, a murit la varsta de 58 de ani, din cauza unor probleme cardiace, la Spitalul Necker din Paris, anunta publicatiile franceze.

Laurence Chirac avea 58 de ani si era fiica cea mare a fostului presedinte Jacques Chirac. Ea suferea de o anorexie mentala inca din perioada adolescentei.

Fiica cea mare a fostului presedinte francez era prea putin cunoscuta publicului, tocmai din cauza starii ei precare de sanatate. Fragila si discreta, Laurence a avut aparitii rarisime in public. De pilda, ea a fost prezenta la ceremonia de predare a puterii intre fostul presedinte francez Francois Mitterrand si tatal ei, Jacques Chirac, in mai, 1995, precum si la aniversarea a 80 de ani de viata a tatalui ei, in noiembrie 2012, impreuna cu toata familia ei, intr-un reportaj realizat de Paris Match.

Citeste si: A murit tatal lui Dan Diaconescu

Viata lui Laurence Chirac a fost una dificila din cauza problemelor de sanatate. A fost tinuta departe de ochii publicului larg din cauza anorexiei si a incercat sa se sinucida de mai multe ori, tocmai din pricina acestei afectiuni. Familia i-a fost mereu aproape, incercand sa o faca sa uite de aceste probleme.

„Laurence este drama vietii mele”, spunea fostul presedinte Jacques Chirac, in urma cu cativa ani, intr-un reportaj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top