Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

A murit fostul soț al prezentatoarei Raluca Moianu

O veste teribilă sosește în această seară. Fostul soț al Ralucăi Moianu, Marius Ancuța, a încetat din viață.

1Marius Ancuţa era comentator la un post de televiziunde dedicat sportului, dar şi medic stomatolog. Marius Ancuţa este fostul soţ al îndrăgitei prezentatoare Raluca Moianu. Teribila veste a morţii sale a fost dată chiar de foştii colegi ai postului de televiziune unde a lucrat”, notează spynews.ro

.Vedeta TVR s-a retras o perioada din televiziune, insa ani mai tarziu a revenit in media infiintand postul de radio Gold FM (2009), care mai exista si astazi.

In tot acest timp, indragita prezentatoare a trecut printr-un divort furtunos si a avut grija de fetita ei, Mara. Recent, vedeta de televiziune a obtinut o diploma de coaching, semn ca nu a renuntat ca a fi cel mai bun psiholog pentru cei care au nevoie disperata de ajutor.

„De ani buni ascult povestile oamenilor fara sa ii judec. Ii ajut sa-si gaseasca solutii. Acum am si diploma”, a scris vedeta pe Facebook.

Raluca Moianu a mai lucrat in televiziune realizand emisiunea „Gaseste-mi familia” de la Kanal D (productie 2015).

Raluca Moianu si-a mentinut silueta in tot acest timp, iar foarte multe femei o invidiaza pentru ca nu da un semn de imbatranire. Fara riduri si cu multa forta, realizatoarea TV continua sa ofere solutii pentru toti cei care ii cer ajutorul.

In paralel cu emisiunea „Iarta-ma”, Raluca Moianu a prezentat si emisiunea „Contact story” la radio (2003), un concept nou pentru radioul romanesc, in care povestea vietile tumultuoase ale celebritatilor internationale.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top