Connect with us

Revistateo.ro

A născut Andreea Spătaru

Staruri

A născut Andreea Spătaru

Andreea Spătaru a născut un băiețel perfect sănătos. Fosta asistentă de televiziune a adus pe lume un copil și a postat prima imagine pe contul ei de Instagram.

Cine este Andreea Spătaru

Frumoasa mămică nu este la primul copil. Conform apropiaților, nașterea nu a fost una dificilă. Andreea Spătaru a postat câteva hashtaguri în dreptul imaginii cu băiatul ei: „miracle”, „newstart”, „littleman”, „littlebaby” și „littlebrother”.

Andreea a născut acum câteva ore și deja se simte foarte bine, semn că nașterea nu i-a provocat niciun fel de problemă. Prietenii i-au scris deja mesaje de felicitare și i-au urat sănătate micuțului.

CITEȘTE ȘI: Geanina Stană, mărturisiri incredibile după ce a ieșit de la Exatlon. Despre tragedia prin care a trecut

Kate Middleton a născut un băiețel. În ce stare e Ducesa

Fosta asistentă tv mai are o fetiță în vârstă de 9 ani. Andreea Spătaru a trecut prin momente destul de grele în ultima vreme.

A fost agresată de fostul ei partener, Ion Boschet, iar scandalul a ajuns repede în presă. Vedeta a fost prima asistentă de la emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Andreea Spătaru face parte din categoria vedetelor lansate pe piață ca asistente tv. În aceeași perioadă în care a devenit cunoscută au apărut multe vedete peste noapte.

Dintre ele le amintim pe colegele ei de trust Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu, la acea vreme. Nu toate asistentele tv au reușit să aibă o carieră în televiziune.

Bianca Drăgușanu a avut cel mai mare noroc întrucât a muncit mult ca să ajungă pe micul ecran. Blondina prezintă o emisiune de mare succes la Kanal D. E vorba de emisiunea pe care o prezenta până să rămână însărcinată Gabriela Cristea, „Te vreau lângă mine”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top