Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

A născut Dana Chera (fostă Grecu)!

A născut Dana Chera, fostă Grecu! Vedeta Antenei 3 a devenit mămică din nou, la vârsta de 40 de ani.

Fosta prezentatoare a emisiunilor „La ordinea zilei” și „Adevăruri ascunse” a născut în acest weekend o fetiță perfect sănătoasă, devenind astfel mămică la 40 de ani. Aceasta a divorțat recent de omul de afaceri Bogdan grecu, cu care are doi copii.

Cu acesta i-a făcut pe David (14 ani) și Mihaela (11 ani). Realizatoarea s-a recăsătorit cu un medic stomatolog din Pitești. La sfârșitul lunii aprilie Dana a intrat în concediu de maternitate și nu a fost dată afară de la Antena 3 așa cum au scris răutăcioșii.

CITESTE SI: Dana Chera pleacă de la Antena 3! Cine îi va lua locul

Dana Grecu a trecut recent printr-un accident

„Venind spre emisiune, am citit Acatistul Sfântului Ciprian. Am avut un accident într-o zi, m-am dat peste cap cu mașina și am supraviețuit.

O colegă de ale mele mi-a spus să mă duc la biserica Sfântului Ciprian și du-te și roagă-te. El are niște rugăciuni foarte puternice”, a spus Dana Grecu.

Dana Chera a confirmat sarcina în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe”

„Acum aştepţi un copil, Dana?”, este întrebarea primită de Dana. Prezentatoare nu a ascuns acest lucru şi a răspuns sincer.

„Să ştii că îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu şi ce vezi tu, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt.

Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor care au aşteptări in sensul ăsta”, a spus Dana Chera, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top