Connect with us

Revistateo.ro

A născut Lavinia de la Mireasă pentru fiul meu

TV

A născut Lavinia de la Mireasă pentru fiul meu

A născut Lavinia de la Mireasă pentru fiul meu. Fosta concurentă a reality-show-ului matrimonial a adus pe lume un copil perfect sănătos.

Fiica Laviniei și a lui Eduard va purta numele Carolina Jacqueline, un nume exotic de altfel. Eduard a postat mai multe poze pe Facebook, iar foștii concurenți de la MPFM și fanii celor doi au sărit cu like-urile.

„Felicitări! Să vă trăiascã şi să vă împlinească, iar pentru voi sănătate şi putere de muncă să o creşteţi”, „Felicitari, să vă trăiască, să fie sănătoasă şi să vă bucuraţi de ea”, „Să vă trăiască şi să vă aducă numai bucurii”, „Să vă trăiască fata și multă sănătate și fericire va doresc”, „Multă fericire vă doresc vouă și minunii voastre! Felicitări!”, sunt câteva dintre comentariile primite de cei doi.

Și Alina de la MPFM va deveni mamă

Peste numai 4 luni, Alina va deveni mamă. Se pare că aceasta va aduce pe lume un băiețel, după cum s-a arătat la recentele ecografii, notează spynews.ro.

Alina va naște pe la începutul lui octombrie, conform planificărilor, însă e devreme să se știe data exactă.

Fosta vedetă de reality-show-uri se iubește cu un afacerist din Teleorman pe nume George. Cei doi se iubesc la fel ca în prima zi.

Alina a format un cuplu cu Laurențiu în emisiunea de la Antenă. Cei doi s-au despărțit și și-au dat seama la scurt timp că sunt mult prea diferiți pentru a continua relația împreună.

CITEȘTE ȘI: Alt scandal la casa regală! Prințul Charles: „Harry, eu nu sunt tatăl tău adevărat!”

Andreea Mantea, emoționată de ziua băiețelului ei, David

Fenomenul Mireasă pentru fiul meu

Mireasă pentru fiul meu a fost un reality-show matrimonial de tipul Big Brother unde fete și băieți și-au încercat norocul în a-și găsi marea dragoste.

Show-ul a fost o producție Sinevyzion. Inițial, emisiunea a purtat denumirea „Noră pentru mama” și a debutat în anul 2007 la Kanal D. Primele sezoane au fost prezentate de Gabriela Cristea.

Emisiunea s-a mutat apoi la Antena 1 sub o altă denumire, iar la cârma show-ului a venit Mirela Boureanu Vaida.

A fost unul dintre cele mai de succes show-uri televizate din România. Printre cei mai populari câștigători se numără Lăcrămioara (sezonul 1), Tatiana și Dragoș (sezonul 2), Diana și Valentin (sezonul 4).

Din sezoanele MPFM, cei mai populari concurenți au fost Constantina, Lorena, care a câștigat un sezon și nu în ultimul rând Traian și Corina care s-au remarcat în sezonul câștigat de Constantina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top