Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

A nascut Valentina Pelinel. Ce gest a facut Borcea

Valentina Pelinel s-a dus miercuri dimineata la o clinica privata din Capitala. dorind sa nasca pe cale naturala. Dupa cateva ore de travaliu, fostul manechin a adus pe lume un baiat, al carui nume ar urma sa fie Cristian.

Potrivit informatiilor aparute in presa tabloida, Cristi Borcea i-ar fi trimis proaspetei mamici un buchet de flori pentru a o felicita.

Citeste si: Gigi Becali a dezvaluit pe cine va alege Borcea dintre Alina si Valentina Pelinel: „Mi-a zis…”

Sarcina Valentinei Pelinel a fost multa vreme un subiect care a generat mari controverse in spatiul public. Se presupune ca tatal copilului ar fi fostul actionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea. Desi blonda a refuzat sa dea prea multe informatii privind identitatea tatalui copilului, nevasta lui Borcea, Alina a luat foc la auzul acestei vesti.

Cele doua si-au aruncat vorbe dure cu mai multe ocazii, iar Alina chiar a acuzat-o pe Valentina ca vaneaza averi si ca vrea sa o lase „in strada cu copiii”.

„Lucrurile se vor lamuri de la sine. Se fac foarte multe scenarii si speculatii despre viata mea personala si nu numai. Asa cum presa ma cunoaste de 20 de ani, nu am mintit niciodata public. Am evitat subiecte uneori, dar tot ce am declarat a fost intotdeauna adevarul”, a spus Valentina Pelinel, intr-un interviu acordat Click, in urma cu cateva saptamani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top