Connect with us

Revistateo.ro

A mers la ginecolog pentru un control de rutină, însă a primit o veste cutremurătoare.

Inedit

A observat la ecograf un balon la gura bebelușului. Medicii i-au dat vestea cutremurătoare

Proaspăta mămică a făcut public cazul său, pentru a afla și alte viitoare mămici. Ea a publicat și ecografiile făcute în timpul sarcinii.

Dacă privești atent ecografia pare că e doar un copil care suflă un balon, nu? Și mama bebelușului a gândit la fel. Apoi doctorii i-au spus ce este cu adevărat. Acum vrea ca toată lumea să-și cunoască povestea.

„E copilul meu minunat …”

Un control de rutină a condus la o descoperire uimitoare, pe care nicio mamă nu o dorește sau o așteaptă.

Tammy Gonzalez, din Miami, Florida, a fost supusă unui control de rutină atunci când doctorii au observat ceva ce pare un balon gigant suflat chiar deasupra gurii copilului.

„E ceva în neregulă cu mine sau cu copilul?” L-a întrebat Gonzalez pe medic.

După o analiză amănunțitp, medicii au realizat că balonul amorf este ceva numit teratom. Teratomele sunt tumori extrem de rare și, de obicei, letale, care afectează aproximativ 1 din 100.000 de nașteri.

„Mi-au spus că tipul de tumoare poate crește atât de repede.”, a declarat Gonzalez pentru ABC News. „Am spus: Trebuie să existe ceva ce putem face.”

Din fericire, ea a fost informată despre chirurgia endoscopică, o procedură care nu a mai fost încercată anterior. După ce i s-au prezentat riscurile, răspunsul ei în fața acestei proceduri riscante a fost pur și simplu „Să facem acest lucru”.

Dr. Ruben Quintero, director al Centrului pentru Terapia Fetală de la Jackson Memorial Hospital din Miami, a efectuat pentru prima dată operația.

Procedura a constat în introducerea unei mici camere și unelte chirurgicale printr-o incizie de patru centimetri în abdomenul lui Gonzalez și în sacul amniotic.

Gonzalez era trează în timpul întregii proceduri, anesteziată local.

„Nu am putut simți incizia din cauza anesteziei locale, dar am simțit că tubul intră în sac”, a spus ea. „S-a simțit ca un balon înțepător.”

Medicul a cooperat cu tânăra mămică pe parcursul intervenției și o înștiința la fiecare pas. El a ajuns cu camera lângă tumoare și a estimat riscul tăierii acesteia.

„A fost un moment decisiv”, a spus medicul. „Am mers înainte și am tăiat tulpina și destul de sigur că tumora a căzut imediat”.

Gonzalez a spus că a fost ușurată în timp ce privea pe ecograf că tumora se îndepărtează de pe fața bebelușului.

„A fost uimitor”, a adăugat ea. „A fost o senzație de parcă 500 de tone au fost ridicate de pe mine.”

Tumoarea a fost prea mare pentru a se îndepărta prin sacul amniotic, așa că a rămas plutitoare în uter până la nașterea reală a bebelușului, patru luni mai târziu. În acel moment s-a diminuat semnificativ.

„E perfectă”, a spus Gonzalez despre fiica ei Leyna. „Are o cicatrice minusculă pe deasupra gurii. Vorbește, bea. E copilul meu minunat.”, a spus mămica extrem de fericită.

Te poate interesa și acest caz: Burtica ei de gravida era plina de vanatai. Ce au descoperit doctorii cand i-au facut ecografie

Guillermina a fost in culmea fericirii atunci cand a aflat ca este insarcinata. A mers impreuna cu sotul ei la medic, a facut ecografie si au avut un soc: in burtica nu era un bebelus, nici macar doi, ci cinci! Nici medicilor nu le-a venit sa creada.

CITEȘTE ȘI: Povestea incredibila a unei femei care a nascut dupa 18 luni de sarcina

Guillermina nu a avut o sarcina usoara. Femeia s-a ingrasat considerabil, a facut ditamai burta si, mai mult, pielea de pe abdomen incepuse sa se umple de vanatai. Medicii i-au facut mai multe teste si au linistit-o. Vanataile sunt de la faptul ca are atatia bebelusi in burtica!

Mamica a trecut cu bine peste perioada dificila a sarcinii si a adus pe lume trei fetite si doi baieti!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top