Connect with us

Revistateo.ro

sprancene

Stiri

A ramas fara sprancene din cauza unei GRESELI pe care o faci si tu! Vezi ce a patit tanara!

Nu te-ai fi gandit ca poti sa faci ceva care sa iti dea sprancenele complet jos, nu-i asa? Vezi ce a patit aceasta tanara de a ramas fara ele in cateva secunde!

Tanara a pus pozele cu ea fara sprancene pe o retea de socializare pentru a le avertiza pe celelalte femei in legatura cu greseala pe care toate o fac!

Nimeni nu s-ar fi gandit ca o masca de ten te poate lasa fara sprancene. Totusi, iata ca este foarte posibil. Tanara din imagina a scris pe Twitter ca a lasat prea mult masca peste ten si cand a indepartat-o… a ramas fara sprancene.

CITESTE SI: Ce spune forma sprancenelor despre tine

CITESTE SI: Cum să ai sprâncene perfecte

Tanara a smuls sprancenele in totalitate cand a indepartat masca. Realitatea este ca mastile care se inteparteaza de pe ten precum o foaie de hartie, daca se intaresc, actioneaza precum ceara de epilat: se prind de firele de par si, cand tragi ca sa le indepartezi, tragi si de firele de par, care se smulg complet din radacina.

Ai mare grija, asadar, sa nu depasesti timpul recomandat pentru a tine masca pe fata. Chiar daca nu este o masca precum cea a tinerei din fotografie, nu risti doar sa iti smulgi sprancenele, ci sa faci o iritatie de toata frumusetea pe piele!

Tanara a pus poze cu ea fara sprancene, dar si cu sprancenele cazute complet.

sprancene 30092015

sprancene 3

Sprancenele vor creste la loc in timp. Daca patesti vreodata asa ceva, foloseste ulei de ricin, care ajuta firul de par sa creasca mai repede, mai des si il intareste.

Sursa foto: Twitter

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top