Connect with us

Revistateo.ro

vedeta

Stiri

A scandalizat TOATE MAMICILE. Uite ce TOCURI MARI poarta aceasta vedeta, gravida in 7 luni

Este insarcinata in 7 luni, insa pare sa nu-i pese de faptul ca are o burta imensa. Uite cu ce tocuri umbla aceasta vedeta, chiar daca se pregateste sa devina mama pentru a doua oara.

Nu ar fi prima data cand socheaza, insa acum e prea de tot. Cam aceasta este reactia la unison a celor care au vazut ultimile poze cu Kim Kardashian. Vedeta a fost fotografiata alaturi de sotul ei, Kanye West, in timp ce se intorceau de la un pranz in Malibu, California, pe 20 septembrie.

Perechea celebra tocmai au revenit de la saptamana modei de la New York, unde Kanye si-a prezentat ultima colectie vestimentara. Kim pare ca nu isi face griji pentru sarcina sa, chiar daca burtica i-a crescut foarte mult, caci poarta in continuare tocuri imense pentru cineva care peste doua luni trebuie sa nasca.

CITESTE SI: Are 47 de ani, insa toate femeile o INVIDIAZA! Iata care este VEDETA care intoarce toate privirile

CITESTE SI: Crezi ca are lumea la picioare, dar are aceleasi GRIJI ca si tine. Vedeta pe care nu ti-ai fi inchipuit-o asa!

In ciuda criticilor, vedeta din reality-show-ul care prezinta viata „clanului” Kardashian se simte in largul ei si nu se sfieste sa-si arate formele tot mai rotunde…de la inaltime.

Este a doua reactie negativa provocata de familia Kardashian-West, asta dupa ce North West a stranit o serie de barfe legate de faptul ca fetita a fost asezata la fiecare prezentare de la New York, unde a facut ce toti copiii de varsta ei fac atunci cand sunt nemultumiti: tipa si plang.

Uite cum arata Kim Kardashian dupa 7 luni de sarcina:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top