Connect with us

Revistateo.ro

A slabit 29 de kilograme si acum arata asa!

Dieta si Sport

A slabit 29 de kilograme si acum arata asa!

Un barbat a slabit 29 de kilograme in 6 luni, datorita unui stil de viata pe care l-a adoptat. Antrenamentul fizic si dieta l-au ajutat sa nu aiba pielea lasata si sa obtina o conformatie de invidiat.

„Eram poate la fel ca tine, aveam 129 de kilograme si 35% din corp era format din grasime. Am decis sa slabesc si am reusit sa pierd 29 de kilograme in 6 luni, deci destul de repede. Pielea nu mi s-a lasat, pentru ca am facut exercitii cu greutati, cardio si am mancat sanatos.

Am facut doar cateva vergeturi pe abdomen care s-au vindecat cu timpul. Iata progresul meu din ultimii 5 ani. Cred ca exercitiile fizice cu greutati m-au ajutat mult sa imi tonifiez pielea.”

A slabit 29 de kilograme si acum arata asa!

A slabit 29 de kilograme si acum arata asa!

Citeste si: IATA UN EXEMPLU POZITIV: Aceasta femeie a slabit 22 de kilograme si acum poarta haine cu 10 masuri mai mici! Cum a reusit!

Citeste si: Motivul SOCANT din cauza caruia un SPORTIV SANATOS a slabit brusc si a murit!

Iata ce invatam de la acest barbat care a slabit 29 de kilograme:

Este foarte important ca atunci cand slabesti un numar mare de kilograme sa faci acest lucru treptat, astfel incat organismul tau sa nu aiba de suferit. Se recomanda sa reduci numarul de calorii pe care il consumi de obicei cu 500. Asa ca, daca acum mananci in medie 2500 de calorii, e bine sa reduci intai la 2000 si apoi la 1500, cand simti ca vei fi pregatit fizic pentru acest efort. Fara exercitii fizice nu se poate slabi sanatos! Cu cat faci mai multa miscare, cu atat te asiguri ca rezultatele vor fi pe termen lung.

Exercitiile de intindere (stretching) sunt extrem de necesare atunci cand vrei sa slabesti, pentru ca iti tonifiaza pielea si te scapa de aspectul ei neplacut, lasat.

Nu uita de hidratare! Consuma intre 6 si 8 pahare de apa pe zi, pentru ca pielea hidratata este mai elastica. De asemenea, consuma suplimente nutritive cu vitaminele A si E si ulei de peste, pentru a-ti imbunatati elasticitatea pielii.

O dieta sanatoasa, cu multe vitamine si minerale te ajuta sa slabesti sanatos si sa ai un corp tonifiat, precum acest barbat care a slabit 29 de kilograme.

Sursa: Quora.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top