Connect with us

Revistateo.ro

A văzut becul aprins în camera fiicei sale și a intrat să verifice. Tatăl micuței a rămas șocat.

Inedit

A văzut becul aprins în camera fiicei sale și a intrat să vadă ce face. Tatăl a avut un ȘOC când a văzut cu cine era micuța

Un tată dn New Jerseya avut parte de șocul vieții sale. Într-o noapte a observat becul aprins în camera micuței sale. Bărbatul a intrat să vadă dacă fiica sa este în regulă și a avut parte de un șoc.

Ce a găsit tatăl în camera fiicei sale

În clipa în care tatăl a intrat în camera fiicei sale, ea era abuzată sexual. Până să poată reacția, bărbatul misterios a fugit pe geam. El a fost prins imediat de polițiștii alertați de tatăl disperat.

Așa s-a descoperit că bărbatul se numește Edgar Mendoza, în vârstă de 32 ani. El este un imigrant ilegal in SUA, care a fost arestat în urmă cu câteva zile dupa ce a intrat în casa unei familii din New Jersey și a agresat sexual o fetița de 6 ani, scrie Daily Mail.

Bărbatul a fost descoperit chiar de tatăl victimei, care, înainte să se culce, s-a gândit să verifice ce face fata. A văzut că e lumina aprinsa în camera fiicei sale și s-a dus să vadă ce se întâmplă. A avut un șoc când a deschis ușa și l-a văzut pe Mendoza în patul micuței.

CITEȘTE ȘI: A căutat bomboane în geanta bunicii, dar ce a găsit a ucis-o pe loc. Sfârșit tragic pentru o copilă de 4 ani

Imigrantul s-a speriat și a sărit de la etajul doi. Polițiștii, însă, l-au prins la scurt timp și l-au arestat. Fetița a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top