Connect with us

Revistateo.ro

Abdomen perfect in 15 minute. 6 exercitii esentiale

Stiri

Abdomen perfect in 15 minute. 6 exercitii esentiale

Exista 6 exercitii pe care merita sa le incerci daca vrei sa ai un abdomen de invidiat.

Cine spunea ca doar barbatii tanjesc dupa six-packuri? Din ce in ce mai multe femei merg la sala de fitness sau fac abdomene de tip crunch la ele acasa.

1. Contractia abdominala. Aseza-te pe un scaun si pune-ti mainile pe abdomen. Contracta-ti abdomenul inapoi, spre coloana vertebrala si apoi inainte timp de 30 de ori. In tot acest timp este esential sa respiri si sa insipiri corect aerul si sa numeri miscarile.

CITESTE SIANTRENAMENT DE LA CARMEN BRUMA

2. Strangeri din sezut. Pune o mana pe partea inferioara a stomacului si cealalta pe partea superioara. Inspira pentru a-ti extinde abdomenul iar apoi expira pentru a-l trage spre coloana vertebrala. Trebuie sa faci 100 de repetari.

3. Ridicatul capului. Intinde-te pe spate si apropieti genunchii in fata. Inspira pentru a-ti extinde abdomenul iar apoi expira pentru a-l trage spre coloana vertebrala. Baga barbia in piept si ridica capul de pe podea. Intoarce-te incet la prima pozitie. Numara 10 repetari inainte sa treci la urmatorul exercitiu.

4. Genuflexiuni la perete. Lipeste-te cu spatele de o minge medicinala dar lasa o distanta intre picioare si pamant pentru a te putea lasa in jos. Inspira pentru a-ti extinde abdomenul iar apoi expira pentru a-l trage spre coloana vertebrala. Apoi, flexeaza genunchii cu atentie si contracta-ti abdomenul. Fa asta de 20 de ori.

5. Flotari pe doua picioare. Gaseste un perete si ia-ti distanta mainilor. Inspira pentru a-ti extinde abdomenul iar apoi expira pentru a-l trage spre coloana vertebrala. Lasa-te cu tot corpul in maini, si revino la pozitia de dinainte. Este suficient sa faci asta de 20 de ori, intr-o serie.

6. Genuflexiuni cu strangerea picioarelor. Lipeste-ti spatele de perete si incearca sa mentii intre genunchi o minge medicinala. Inspira pentru a-ti extinde abdomenul iar apoi expira pentru a-l trage spre coloana vertebrala. Flexeaza genunchii si lasa-te jos, de 20 de ori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top