Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta catelusa a reaparut la 4.000 de kilometri de casa sa

Stiri

Aceasta catelusa a reaparut la 4.000 de kilometri de casa sa

Pe 22 aprilie, o catelusa a disparut de acasa, din Pennsylvania. Din acel moment si pana azi, stapana ei a cautat-o ca o nebuna, dar, surpriza, catelusa a aparut teafara si nevatamata saptamana trecuta in Portland, la 4.000 de kilometri distanta de locuinta sa.

Exista un mister total in legatura cu aparitia catelusei in statul Oregon, la o distanta considerabila chiar pentru o fiinta umana, de 4.000 de kilometri de casa. Gratie chipului pe care il avea catelusa, stapana ei a putut fi identificata, deoarece chipul continea adresa locuintei sale. Stapana a fost sunata de autoritatile pentru protectia animalelor si a ramas stupefiata.

Aceasta a declarat ca niciodata nu a fost cu catelusa ei in Portland, Oregon, nici macar in vacanta, ceea ce o mira extrem de tare legat de felul in care a ajuns acolo.

In acest moment, potrivit Fox 12 Oregon, se fac toate demersurile pentru ca micul patruped sa fie transportat acasa, intrucat stapana nu isi permite sa dea bani pentru a parcurge 4.000 de kilometri s-o recupereze.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top