Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta femeie era foarte suparata ca sotul nu o ajuta in gospodarie, insa cand i-a privit incaltarile totul s-a schimbat

Stil de viata

Aceasta femeie era foarte suparata ca sotul nu o ajuta in gospodarie, insa cand i-a privit incaltarile totul s-a schimbat

Deirdre Sanford este o femeie din Carolina de Sud, mama a doi copii si sotie a unui militar. Ca multe alte femei ea simte nevoia sa fie ajutata la treburile din gospodarie de sotul sau, insa se pare ca acesta nu da niciun semn ca ar vrea sa-i dea o mana de ajutor. Din aceasta cauza Deidre se plange mai mereu ca trebuie sa stranga in urma lui si ca trebuie sa faca totul singura.

Deidre a observat ca multe dintre femeile pe care le cunoaste se plang de acelasi lucru: ca sotii sunt indiferenti, ca vin obositi acasa si se intind pe canapea cu o bere in mana, ca ele trebuie sa stranga incontinuu in urma lor si sa faca toate treburile casei. Asadar s-a hotarat sa posteze pe internet un mesaj pentru toate gospodinele care se regasesc in situatia ei.

CITESTE SI: ACEASTA FEMEIE DE 60 DE ANI VREA SA POARTE IN PANTECE COPILUL FIICEI SALE

CITESTE SI: CELE DOUA MARI DURERI ALE UNEI FEMEI FRUMOASE

„Doamnelor, vad ca sutneti multe cele care va plangeti ca sotul nu va ajuta in gospodarie, nu strange dupa el sau nu vrea sa mearga nicaieri cand vine de la munca. Vine acasa, se plange de cat este de obosit si se aseaza in fata televizorului. Cred ca multe dintre noi subestimam volumul de munca pe care sotii nostri il fac. Intr-o zi strangeam dupa sotul meu prin casa si eram extrem de frustrata. Am vrut sa ii curat bocancii de munca, pe care i-a cumparat acum 6 luni. Nu poarta aceiasi bocanci in fiecare zi, insa in ciuda acestui lucru, stadiul in care acestia se aflau m-a impresionat. Talpile bocancilor (care apropo sunt foarte scumpi si de buna calitate) cumparati cu numai 6 luni in urma, aveau gauri adanci. Mi-a venit sa plang. Nu pentru ca a stricat bocancii, ci pentru ca am realizat cat de mult munceste si de ce dupa o zi intreaga de munca vine acasa si leneveste.”

Deidre spune ca si-ar dori ca fiecare femeie sa isi priveasca sotul cu alti ochi si sa vada efortul real pe care acesta il face pentru bunastarea familiei. „Apreciati-va sotii mai mult. Stiu ca uneori fac dezordine si este inacceptabil, insa ei fac atat de multe pentru noi. Ofera familiei tot ceea ce este nevoie, ne protejeaza si apreciaza tot ce facem pentru ei, chiar daca nu ne arata asta tot timpul.”

sursa foto: 123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top