Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta femeie pune usturoi sub perna copilului in fiecare seara. Motivul te va convinge si pe tine

Stiri

Aceasta femeie pune usturoi sub perna copilului in fiecare seara. Motivul te va convinge si pe tine

Persoanele care consuma usturoi in mod regulat se numara printre cele mai sanatoase. Asta pentru ca acesta este cu adevarat unul dintre cele mai bune remedii naturiste, un antibiotic natural extrem de puternic. Inca din cele mai vechi timpuri acest condiment atat de iubit a fost utilizat in scopuri medicinale, datorita proprietatilor sale antibacteriene, antivirale si antifungice.

Cine consuma usturoi zilnic are mult mai putine sanse de a avea probleme cu inima, circulatia sangelui, ficatul, sau aparatul respirator. Asta pentru ca arterele sunt curatare si circulatia este imbunatatita considerabil. Alicina este cea mai puternica substanta din acest ingredient natural, insa trebuie sa tineti cont ca ea este prezenta doar atunci cand consumati usturoi in stare cruda.

CITESTE SI: SIROPUL CARE ITI REFACE FICATUL

CITESTE SI: REMEDIUL CARE TE SCAPA DE DUREREA DE CALCAI

O femeie din Statele Unite ale Americii are un obicei mai neobisnuit: pune in fiecare seara un catel de usturoi sub perna copilului. De fapt, exista foarte multe persoane care fac asta inainte de culcare. Beneficiile sunt extraordinare! Calitatea somnului este imbunatatita considerabil. Daca apelezi la acest truc, te vei odihni mult mai bine, vei dormi adanc si dimineata te vei trezi plin de energie. Doar incearca si nu vei mai renunta la acest obicei! Unele persoane poarta in buzunar cate un catel de usturoi pentru a sta mereu departe de spiritele rele si de necazuri. Poate nu este cazul sa faci acest lucru, insa iti recomandam sa nu uiti in nicio seara de usturoiul de sub perna.

Incearca aceasta metoda simpla si nu vei mai renunta la ea. Tot ce trebuie sa faci este sa cureti un catel de usturoi si sa il asezi sub perna. Daca iti este teama de miros il poti inveli intr-un servetel subtire. Totusi, se pare ca cele mai bune rezultate sunt oferite atunci cand usturoiul nu este invelit nici in propria sa coaja, nici in altceva.

Sursa foto: mindly.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top