Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta mama este in faza terminala de cancer, insa se asigura ca fiica ei nu o va uita niciodata

Stiri

Aceasta mama este in faza terminala de cancer, insa se asigura ca fiica ei nu o va uita niciodata

Gestul acestei femei care se afla in faza terminala de cancer te va lasa fara cuvinte. Iata cum s-a asigurat mama ca fiica ei nu o va uita niciodata.

Heather McManamy are 35 de ani si a fost diagnosticata cu cancer la san, in anul 2013. Anul trecut a aflat ca boala a avansat si este in faza terminala, asa ca speranta a inceput sa se risipeasca. Ea este mama unei fetite in varsta de 4 ani, pe nume Brianna, pe care nu a vrut sa o paraseasca pur si simplu. Asadar, femeii i-a venit ideea geniala de a face cate o scrisoare pentru fiecare moment important care va urma in viata copilului ei. Astfel, chiar daca nu va fi fizic langa mama ei, Brianna va avea parte de sfaturile si blandetea pe care numai o mama ti le poate oferi in momentele grele.

CITESTE SI: UN NOU TEST POATE DIAGNOSTICA MAI REPEDE CANCERUL

„Am scris aceste scrisori pentru fiecare moment care urmeaza, la intamplare. Fie ca este vorba de nunta ei, ziua in care va lua permisul de conducere, prima despartire sau o simpla zi proasta, ea va avea parte de cuvintele mele. Fiecare scrisoare pe care voi reusi sa i-o inmanez chiar eu va fi un succes.” a declarat Heather pentru ABC News.

Desi inca spera deseori ca va putea sa castige lupta cu cancerul, femeia este constienta ca poate pleca de langa familia ei in orice clipa. Scrisorile pentru fetita au fost concepute in decurs de cateva luni si contin urari, sfaturi si glume. Unele din ele sunt lungi, in timp ce unele contin 2-3 fraze. Pana acum, Heather a scris mesaje care sunt suficiente pana ce fetita va implini 30 de ani si este hotarata sa continuie.

Femeia s-a hotarat sa faca publica aceasta povestea, tocmai penru a incuraja toti parintii care se regasesc in situatia ei, sa lase ceva in urma lor.

Sursa foto: buzzfeed.com;womenshealthmag.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top