Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta masca elimina cicatricile cauzate de acnee de la a doua utilizare

Cosmetica

Aceasta masca elimina cicatricile cauzate de acnee de la a doua utilizare

Cicatricile cauzate de acnee pot fi extrem de greu de indepartat si foarte frustrante. De cele mai multe ori acestea isi fac aparitia atunci cand acneea a fost una agresiva, sau cosurile au fost stoarse. De cele mai multe ori persoanele care se confrunta cu aceasta problema nu gasesc solutii eficiente si raman cu aceste semne atat de neplacute.

Din fericire, cu ajutorul acestei masti naturale poti indeparta cicatricile cauzate de acnee, petele si chiar ridurile. Pentru multe persoane tratamentul functioneaza inca de la a doua utilizare insa, in functie de tipul tau de piele, este posibil sa fie necesara o perioada mai lunga de timp pentru a vedea primele rezultate. Iata de ce ai nevoie pentru a prepara aceasta masca 100% naturala!

CITESTE SI: CUM SA EXFOLIEZI TENUL GRAS IN MOD CORECT

CITESTE SI: CUM SCAPI DE PARUL DE LA SUBRAT IN 2 MINUTE

Ingrediente:
– o lingura de miere de albine organica
– o jumatate de lingurita de scortisoara
– o jumtate de lingurita de nucsoara
– o lingura de suc proaspat de lamaie

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci bine toate ingredientele si sa iti masezi tenul timp de 2-3 minute cu acest amestec. Lasa-l apoi sa actioneze timp de 15 minute si clateste-ti fata cu apa calduta. Daca simti nevoia aplica o crema usoara, pe baza de apa. Lamaia si mierea de albine ajuta la curatarea pielii si la indepartarea cicatricilor si a petelor. Acestea au proprietatea de a deschide la culoare zonele cu probleme. Nucsoara si scortisoara au proprietati antibacteriene si antiinflamatorii si calmeaza pielea.

Foloseste cu peecautie aceasta masca naturala daca ai tenul sensibil sau uscat. Testeaza mai intai amestecul pe o portiune mica de piele, pentru a te asigura ca nu iti provoaca reactii alergice sau nu irita pielea. Este o masca ideala pentru persoanele care au tenul gras, cu sebum in exces, deoarece curata in profunzime.

sursa foto: shutterstock

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top