Connect with us

Revistateo.ro

Această pisică refuza să mănânce din farfurie și primea cu bucurie doar punguțele cu hrană. Femeia a decis să o urmărească și a filmat tot: „Este incredibil”

Inedit

Această pisică refuza să mănânce din farfurie și primea cu bucurie doar punguțele cu hrană. Femeia a decis să o urmărească și a filmat tot: „Este incredibil”

O femeie din China s-a atașat de o pisică de pe stradă și obișnuia să o hrănească. Felina se obișnuise cu programul și ori de câte ori îi era foame, ea venea la ușa femeii și își aștepta farfuria cu hrană.

După o vreme femeia a observat că pisica refuza să mai mănânce din farfurie. De câteva zile, mâncarea rămânea neatinsă. Atunci i-a venit ideea să-i lase mâncarea într-o punguță la ușă. A observat că pungile dispăreau. Curioasă, femeia a decis să o urmărească.

Ce făcea pisica cu pungile de mâncare

A pornit pe urmele pisicii și a filmat traseul pe care îl urma. Așa a descoperit minunea. Dongsuk voia mâncarea doar pentru a o duce puiului său. Felina a dat naștere la cinci pisoi, dar, din păcate, doar unul a supraviețuit.

CITEȘTE ȘI: Au găsit o pisică degerată afară. Ce i-au făcut animalului a ajuns la știri!

Iar micuțul norocos se bucură din plin de dragostea mamei sale. Imaginile cu Dongsuk au devenit virale.

Recomandare: VIDEO AMUZANT: O pisica isteata a iesit la plimbare. Urmarea te va face sa razi in hohote!

Are cineva vreun dubiu ca animalele ar fi lipsite de inteligenta? Dupa ce vei vedea videoclipul de mai jos cu pisica plimbareata, iti vei insenina ziua!

Nu stim cum se numeste pisica din imagine si nici de unde este, dar avem, totusi, o certitudine: este extrem de isteata. Sa ii spunem Kitty.

CITEȘTE ȘI: O pisică SUPER-INTELIGENTĂ ghicește MEREU unde se ascunde bila!

Kitty se plimba ea intr-o zi, cercetand curtea stapanilor sai si, pentru ca nu a gasit nimic, aceasta s-a gandit sa treaca ‘granita’, la vecini.

Si-a pus in functiune mirosul si se plimba ca o mica diva pe langa gardul vecinilor, dupa care s-a asezat sa stea la panda. Poate, poate, apare si un soricel.

N-a fost sa fie prin preajma un soricel cu care sa se ‘joace’, asa ca a intrat in casa ‘primitorilor’ sai vecini.

Dupa cateva episoade de mieunat si o sfidare primita din partea proprietarilor, pisicuta noastra (botezata Kitty) a vazut ceva ce nu mai zarise pana atunci: un tigru in miniatura, de plus. Problema pe care si-o punea Kitty era cat se poate de serioasa.

“Ce frumusel esti! M-as juca cu tine dar mi-e frica sa nu ma vada stapanii tai. Vad ca nu zici nimic. Uite cum facem, eu te voi lua cu mare atentie si te voi duce in locul meu de joaca. Nu vei regreta! Miaw!”, spunea Kitty.

CITEȘTE ȘI: Superstitii despre pisica neagra. Cand e periculoasa cu adevarat?

Asa a si facut. Stapana pisicii scrie in descrierea videoclipului ca nu e prima oara cand incearca sa fure jucarii de plus.

Doar ca, in datile trecute, fiind mai mica, ii era greu sa care un plus mai mare decat ea. De data aceasta a reusit, iar rezultatul il vedeti mai jos

Bonus: O pisica la casa omului e ca o cutie de medicamente! Nu doar ca iti mangaie sufletul prezenta unei feline dar te si tine departe de cele mai periculoase afectiuni.

Conform mai multor studii stiintifice, atunci cand toarce o pisica se produce un lucru incredibil in creierul nostru: ne scapa de anxietate si durerile de cap cauzate de problemele de zi cu zi. Cei care se ocupa zi de zi de o pisica au sanse reduse de a se pricopsi cu boli cardiace.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top