Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta reteta turceasca reduce si cele mai adanci riduri

Cosmetica

Aceasta reteta turceasca reduce si cele mai adanci riduri

Aceasta reteta turceasca este secretul unui ten de invidiat. Toate femeile incearca sa scape de riduri si sa aiba un ten catifelat, curat si tanar. Pe piata exista numeroase produse care promit sa faca minuni, dar trebuie sa recunoastem ca foarte putine actioneaza cu adevarat asupra ridurilor. Este ideal sa previi aparitia lor, pentru a nu fi nevoita sa te lupti cu ele dupa varsta de 40 de ani.

Daca totusi ridurile si-au facut aparitia pe fata ta, afla ca exista numeroase remedii naturiste care dau randament. Desi acestea nu dau rezultate pe moment, in timp ele chiar au un efect benefic pe termen lung. In plus, nu lezeaza pielea sub nicio forma si nu sunt nocive. Printre toate aceste remedii se gaseste o reteta turceasca ce da rezultate uimitoare si se bazeaza pe folosirea a doar trei ingrediente.

CIITESTE SI: CE SE INTAMPLA DACA ITI MASEZI FATA CU O CAPSUNA

CITESTE SI: CUM SA TE DAI CORECT CU DEODORANT

Ai nevoie de doua linguri de miez de pepene galben, de o lingura de argila si de o lingurita de miere de albine. Miezul de pepene galben se piseaza cu o furculita pana ce se transforma intr-o pasta. Se amesteca apoi cu argila si mierea de albine si se intinde pe fata, evitand zona ochilor si pe cea a buzelor. Masca se lasa sa actioneze cel putin 15 minute, dupa care se clateste tenul cu apa calduta. Aplica o crema hidratanta sau una antirid.

Pepenele galben contine o multime de nutrienti importanti pentru piele si contribuie la intinerirea si revigorarea acesteia. Argila este cunoscuta pentru proprietatile sale vindecatoare, dar si pentru cele antirid. Mierea actioneaza ca un degresant natural si regenereaza tesuturile. Reteta turceasca se foloseste o data pe saptamana, cel putin doua luni. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top