Connect with us

Revistateo.ro

Acest barbat s-a pus in genunchi in aeroport dintr-un motiv emotionant

Inedit

Acest barbat s-a pus in genunchi in aeroport dintr-un motiv emotionant

In anul 2012, Dyan si sotia Alik au fugit din Sudan din cauza razboiului. Cei doi au ajuns in centru de refugiati dintr-o alta tara africana si, in cele din urma, au primit azil in Statele Unite.

Viata bate filmul

Din pacate, pana sa ajunga in State, cei doi s-au despartit, iar Alik a ramas cu copiii. Alik figura pe lista de refugiati ca mama singura, iar Dyan era la randul lui fara angajamente. Din aceasta cauza, cei doi au fost localizati separat.

Cand Alik a ajuns in North Worth, Texas, era insarcinata cu cel de-al treilea copil si nu avea nicio idee daca se va impaca din nou cu Dyan. Molly si Mary Claire, doua mamici din Forth Worth, s-au inscris intr-un ONG care se ocupa de relocarea refugiatilor pe teritorul american. Cele doua femei au cunoscut-o pe Alik si s-au atasat foarte mult de copii.

Dyan nu mai avea nicio speranta ca isi va revedea familia, pana cand un miracol s-a intamplat. Molly si Mary au facut tot posibilul sa reuneasca aceasta familie minunata, separata de drumuri si birocratie. Cele doua femei au stat de vorba cu avocati si politicieni din Texas ca sa afle ce pot face pentru acest cuplu.

CITESTE SI: O femeie va da nastere copilului ei pentru a salva alte vieti

Dupa 4 ani de la despartire, Dyan a vazut luminita de la capatul tunelului. Voluntarele Molly si Mary au reusit sa ii aduca pe acelasi aeroport (Dallas/Forth Worth) pe Dyan si Alik. Cei doi s-au revazut, iar barbatul a ingenuncheat multumindu-i lui Dumnezeu pentru ca isi poate tine in brate copii dupa ani de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top