Connect with us

Revistateo.ro

Acesta este CUVÂNTUL ANULUI 2014. L-ai folosit și TU de nenumărate ori!

Stil de viata

Acesta este CUVÂNTUL ANULUI 2014. L-ai folosit și TU de nenumărate ori!

Deși Dicționarul Oxford l-a desemnat în 2013 cuvântul anului, 2014 a fost cu adevărat anul său. Este vorba despre #selfie, nelipsitul selfie, pentru care s-a creat și o melodie ce a făcut ravagii în cluburile din străinătate.

Potrivit Twitter, cuvântul selfie a fost folosit de utilizatori de 92 de milioane de ori în 2014, cu 500% mai mult față de anul precedent. Cel mai popular selfie al anului îi aparține realizatorei tv din Statele Unite, Ellen DeGeneres, care s-a fotografiat în seara Oscarurilor cu Meryl Streep, Brad Pitt, Angelina Jolie și Julia Roberts.

CITEȘTE ȘI: AI PUTEA IEȘI CU UN BĂRBAT CARE ÎȘI FACE TOATĂ ZIUA SELFIE?

Pe locul doi în lista selfie-urilor anului 2014 s-a clasat cel în care un fotbalist german a ținut trofeul mondial la Campionatul Mondial de Fotbal din Rio de Janeiro, iar pe locul trei s-a aflat Regina Elisabeta a Marii Britanii. Despre selfie a apărut și o melodie a celor de la The Chainsmokers, care a strâns 268 de milioane de vizualizări pe YouTube *vezi videoclipul mai jos:

Termenul selfie este dat fotografiei pe care fiecare persoană o face cu propriul lui telefon mobil sieși. Autofotografia nu este ceva nou însă datorită rețelelor de socializare fenomenul a căpătat o amploare mai mare ca niciodată după ce cuvântul selfie a fost recunoscut chiar de către academicieni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top