Connect with us

Revistateo.ro

Acesta este personajul din povești al zodiei tale

Stiri

Acesta este personajul din povești al zodiei tale

Berbec. O zodie care ar vrea să stăpânească lumea și omenirea, care nu se dă în lături de la nimic pentru a-și îndeplini visul. Personajul din povești cu care se poate identifica acest nativ este Hercule, semizeul de care toată lumea se temea și pe care îl respecta.

Taur. Acest nativ vrea să se pună la adăpost, pentru a trăi fără grija zilei de mâine. Am putea spune că Taurul se aseamănă cu unul dintre cei trei purceluși. Acum rămâne de văzut dacă locuința sa va fi distrusă dintr-o suflare, ori va dăinui peste ani.

RECOMANDARE: TEST: Cu ce personaj negativ din filme te asemeni?

Gemeni. O fire duală, nativul acestei zodii alternează între stări. Acum e fericit, iar în secunda următoare cade în depresie, pentru ieși din ea cu zâmbetul pe buze câteva momente mai târziu. Ce să mai, un adevărat Pălărier Nebun!

Rac. O fire inocentă și calmă, acest nativ vrea să-i vadă pe toți fericiți, indiferent de costuri. Dacă ar fi un personaj din povești care să reprezinte acest nativ, atunci el ar fi Albă ca Zăpada.

Leu. Regele suprem, acest nativ nu concepe să fie cineva deasupra lui, motiv pentru care îi tratează pe toți cu un aer de om superior. Nu există personaj de basm care să-l reprezinte, ci doar un obiect: Oglinda reginei din Albă ca Zăpada.

Fecioară. Un nativ care vrea tot timpul să descopere lucruri și care nu ar renunța la asta niciodată, indiferent de costuri. O adevărată Dorothy din Vrăjitorul din Oz este Fecioara.

Balanță. Familistă convinsă, Balanța vrea să se așeze la casa ei alături de cineva care să merite prezența ei. Nu pune preț pe aspectul fizic, la fel ca Bella din Frumoasa și Bestia, ci caută acea frumusețe interioară, care ține toată viața.

Scorpion. Lucrurile stau puțin diferit când vine vorba de acest nativ. El are nevoie mereu de cineva care să-l țină ocupat și care să-i fie alături. La fel ca Aurora din Frumoasa și bestia, Scorpionul are nevoie de cineva care să-l readucă la viață atunci când se simte fără putere.

CITEȘTE ȘI: 6 zodii care suferă mereu din dragoste

Săgetător. Extrem de șarmant și cu un spirit exotic, Săgetătorul trăiește viața ca pe o mare aventură, la fel ca în poveștile din 1001 nopți. Personajul din povești care îl descrie cel mai bine este Alladin.

Capricorn. Un adevărat aventurier, Capricornul nu suportă să stea intr-un loc și este în căutarea unor experiențe noi. Refuză să crească și vrea să rămână mereu copil, fără griji, la fel ca Peter Pan.

Vărsător. Acest nativ se regăsește de minune într-un personaj fantastic ce a făcut furori în ultima vreme. În aparență un om fără scrupule, care vrea să aibă parte de o viață perfectă, indiferent de mijloace, Vărsătorul se aseamănă foarte mult cu Maleficent, care în final își va arăta adevărata față.

Pești. Un nativ al cărui personaj de basm este pe măsura semnului zodiacal, cel născut în zodia Pești se aseamănă foarte mult cu Ariel din Mica sirenă. Chiar dacă se simte în largul său în mediul în care trăiește și are tot ce-și dorește, nu-i este teamă să încerce lucruri noi și chiar să-și schimbe stilul de viață, de dragul persoanei iubite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top