Connect with us

Revistateo.ro

Acesta este secretul pentru ca manichiura sa reziste timp indelungat

Frumusete

Acesta este secretul pentru ca manichiura sa reziste timp indelungat

Fiecare femeie isi doreste ca manichiura ei sa reziste mult timp, insa putine stiu care este secretul. Daca nu te numeri printre doamnele si domnisoarele care apeleaza la manichiura cu gel, probabil ca obisnuiesti sa iti faci unghiile singura, in confortul casei tale. Aceasta este o varianta mult mai benefica pentru sanatatea unghiilor si a cuticulelor, insa are dezavantajele sale.

O manichiura obisnuita nu va dura niciodata la fel de mult ca una cu gel, insa poate arata la fel de frumos. Daca stii cateva secrete bine pastrate poti sa obtii niste unghii impecabile care vor rezista in cea mai buna stare un timp indelungat. Bineinteles, calitatea produselor pe care le utilizezi este factorul esential care va determina durata manichiurii tale, insa exista si alte trucuri foarte eficiente. Ai incercat pana acum chiar si cele mai bune oje, insa ele nu rezista pe unghii? Uite ce ai de facut!

CITESTE SI: 5 MODELE DE UNGHII PENTRU 2016

CITESTE SI: CE PROBLEME POATE CAUZA MANICHIURA CU GEL

Oricat de curate ti s-ar parea unghiile, curata-le cu o discheta demachianta imbibata in acetona. In acest mod indepartezi toate impuritatile si uleiurile naturale care contribuie la rezistenta scazuta a lacului de unghii. In majoritatea cazurilor oja nu rezista pentru ca nu adera bine la suprafata unghiei si astfel sare foarte usor. De aceea unghiile trebuie curatate bine si nu trebuie pilite sub nicio forma! Cu cat le netezesti mai mult, cu atat oja va rezista mai putin.

Foloseste un lac de baza care are menirea de a fixa oja. Nu aplica mai mult de doua straturi subtiri de culoare daca vrei sa ai o manichiura cat mai rezistenta! Nu uita sa termini cu un top (lac transparent), insa abia dupa ce culoarea s-a uscat foarte bine. Urmand aceste sfaturi vei avea o macnihiura impecabila!

sursa foto:123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top