Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Aceste 4 alimente distrug pofta de sex

Aceste 4 alimente distrug pofta de sex:

ZAHĂRUL
Zahărul, după cum se știe, îngreunează circulația sângelui, iar o proastă gestionare a acestei circulații în timpul și înaintea actului sexual duce la scăderea libidoului. Zahărul din sânge, ajuns la o concentrație destul de mare ajută pancreasul să secrete insulină mai mult decât este nevoie pentru organism. În plus, zahărul este unul dintre principalii culpabili de îngrășare, fapt care se traduce cu slabe performanțe sexuale.

CIOCOLATA
Multă lume susține că ciocolata este un afrodisiac, și, deci, crește pofta de sex. Realitatea este puțin mai complexă. Având în vedere că ciocolata conține zahăr, pofta sexuală scadă odată cu deteriorarea circulației sangvine. Ciocolata 100% neagră este indicată înainte de partidele de nebunii, dacă tot insistați să consumați un afrodisiac bun.

CITEȘTE ȘI: ZODIILE CARE FAC CELE MAI URÂTE CRIZE DE GELOZIE
CEREALELE
Nu mânca cereale înainte de sex: glutenul duce la formarea glutemorfinelor ce atacă aceiași receptori din creier care se activează în timpul consumului de heroină. Consumul frecvent de cereale duce la o foame continuă care se poate instala inclusiv când te afli în dormitor cu iubirea ta. Se știe că atunci când ai poftă de mâncare în mod permanent, te confrunți cu o lipsă continuă de energie.

LAPTELE
Consumul constant de lapt este relaționat cu incidența cancerelor de ovare, potrivit celor mai noi descoperiri din lumea medicală. Un lucru important la care trebui să fii foarte atentă când iei lapte este data de pasteurizare a acestuia. Acest lucru este valabil și pentru derivatele din lapte. Prin pasteurizare, sunt distruse probioticele din lapte, fapt ce recomandă și nu prea consumul acestui aliment înainte de a face dragoste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top