Connect with us

Revistateo.ro

Aceste ingrediente vor schimba modul în care mănânci

Naturiste

Aceste ingrediente vor schimba modul în care mănânci

Uleiurile fac parte din viața noastră de zi cu zi și se numără printre cele mai importante ingrediente pe car ele utilizăm. Totuși, nu întotdeauna optăm pentru varianta ideală, deși ea ne este la ăndemână. Iată câte ceva despre cele mai benefice grăsimi vegetale pe care ar trebui să le consumi de acum înainte!

CITEȘTE ȘI: BUCĂTĂRIA LUI TEO. EUGENIA SERBAN GĂTEȘTE O REȚETĂ DE PEȘTE DELICIOASĂ

Uleiul din semințe de dovleac are o culoare închisă și se obține din semințe de dovleac coapte. Astfel el obține o aromă deosebită și poate fi utilizat cu succes în dressinguri pentru salate, la sotat legume sau în orice alt mod îți dorești. În plus, conține nenumărate vitamine și minerale esențiale pentru buna funcționare a organismului. Este un ulei extrem de bogat în vitamina E, o vitamină importantă pentru sănătatea și frumusețea pielii.

Uleiul de susan are o aromă orientală și este un ingredient extraordinar de sănătos, potrivit pentru mâncăruri precum legume la grătar, carne sau pește. Poți asezona cu el și salatele și poți oferi oricărei mâncări o aromă exotică. Semințele de susan sunt bogate în grăsimi esențiale omega 6, flavonoide, vitamine și fibre. Consumul regulat de ulei de susan menține sănătatea pielii, previne diabetul, contribuie la reducerea tensiunii arteriale și protejează inima.

Uleiul de palmier este obținut din nucile de palmier, fiind foarte similar uleiului de canola.Poate fi utilizat în numeroase scopuri, fiind ideal chiar și pentru prăjeli. Aroma sa blândă îți permite să îl combini cu foarte multe ingrediente și să obții gusturi absolut delicioase. Experții spun că acesta trebuie folosit destul de rapid, pentru că se strică mult mai repede decât alte tipuri de grăsime vegetală.

Toate aceste variante de mai sus sunt ideale pentru alimentația ta zilnică. Încearcă să le utilizezi și nu te vei mai putea despărți de ele!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top