Connect with us

Revistateo.ro

Aceste sfaturi îți pot transforma 2018 în anul reușitelor

Astro-FUN

Aceste sfaturi îți pot transforma 2018 în anul reușitelor

Înainte unui nou an cu toții ne facem promisiuni: să fim mai buni, să ne îndeplinim obiectivele și să nu îi supărăm pe cei dragi. Cu toții ne propunem să fim mai atenți la felul în care ne organizăm viața personală și cea profesională, în așa fel încât să obținem rezultate cât mai bune de pe urma activităților pe care le întreprindem.

Sfaturi pentru un 2018 plin de reușite

Regula de 1 minut

“Raspunde la e-mail-uri, citeste-ti mesajele de pe telefon sau scrie o citatie. Fiind lucruri usor de facut, nu iti vor ocupa mult timp, iar rezultatele vor fi marete. Rezolvand aceste task-uri mici, vei deveni mai calm si mult mai energic, deoarece lista ta de activitati pe care ti le-ai propus sa le faci ti se va micsora.”, precizeaza Gretchen Rubin, autoarea cartilor “Better than Before” si “The Happines Project”, conform antena3.ro.

Asociaza activitatile pe care iti place sa le faci cu cele pe care trebuie sa le faci

“Alege-ti un tabiet, cum ar fi bautul cafelei, si desfasoara-l in acelasi timp cu o activitate productiva pe care o ai de facut. In cazul meu, activitatea productiva este scrisul. Asadar, conectez doua activitati, bautul cafelei si scrisul, si ma bucur de ambele in acelasi timp”, precizeaza Dan Ariely, profesor de psihologie.

“In fiecare vineri, imi ocup o parte din zi gandindu-ma la saptamana care urmeaza. Realizez o lista scurta de prioritati, structurata pe trei categorii: cariera, relatii si timp personal. Acest tip de organizare imi aminteste ca trebuie sa ma ocup de toate cele trei categorii. Este un truc simplu care imi garanteaza o viata cat mai echilibrata.”, precizeaza Laura Vanderkam, autoarea cartii “I know how she does it” (Știu cum o face).

Zodiile norocoase in 2018

Daca unele zodii se vor imbogati si altele vor avea parte de succes in dragoste, zodiile norocoase vor avea succes pe toate planurile si toti ii vor dori in preajma.

Astrele le vor fi favorabile in cea mai mare parte a anului si vor reusi in 2018 sa isi indeplineasca numeroase obiective pe care le au.

Iata care sunt zodiile norocoase in 2018:

Taurii – acestia vor avea parte de un an stabil, iar in 2018, vor rezolva toate problemele. In 2016 au avut parte de provocari, de multe proiecte, iar acum este timpul sa le incheie. Isi vor duce la indeplinire toate sarcinile, vor face noi planuri marete. Nimic nu le va sta in cale daca vor fi concentrati si vor face echipa.

Sa fie atenti pe cine au in jurul lor in 2018, cu cine vorbesc si le impartasesc ideile lor. Daca aleg persoanele potrivite, ideile bune le vor aduce succes in cel mai scurt timp.

A doua zodie norocoasa in 2018 este Fecioara. Pentru aceasta se anunta un an plin de bunastare, de noroc si de succes.

Spre deosebire de 2017, Fecioarele vor reusi sa isi consolideze statutul la locul de munca si in familie. Vor lua decizii inspirate, care le vor aduce bani si noroc.

Zodiile norocoase in 2018

Daca nu este implicata intr-o relatie, Fecioara isi va intalni sufletul pereche in 2018 si va inflori. Parca nimic nu ii sta in cale in anul 2018. Toti cei care vor sta in jurul ei se vor simti norocosi si privilegiati.

CITEȘTE ȘI: Horoscopul chinezesc pentru 2018 – Ce se întâmplă în Anul Câinelui de Pământ

Scorpionii vor face in 2018 ceea ce isi doresc sa faca de multi ani. Unii se vor casatori, altii isi vor intalni sufletul pereche. Li se vor deschide usor usile si cei din jurul lor ii vor ajuta in tot ce au nevoie.

Comunicarea este mai usoara in 2018, iar afacerile in care se vor implica le vor aduce mult noroc. Nu vor trebui sa depuna prea mult efort. Scorpionii vor avea parte de o perioada plina de iubire si de succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top