Connect with us

Revistateo.ro

Acestea sunt nunțile anului 2015!

Stiri

Acestea sunt nunțile anului 2015!

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până la Ziua Îndrăgostiților, prilej cu care îți prezentăm care se anunță încă de pe acum nunțile anului 2015. Anul acesta va fi unul marcat de nunți care mai de care mai celebre, iar de departe, nunta cea mai așteptată din acest an este cea a Sofiei Vergara, care se mărită cu chipeșul actor Joe Manganiello.

Pe lista mirilor se înscriu și următoarele cupluri: Ashton Kutcher – Mila Kunis, Jennifer Aniston-Justin Theroux, Courtney Cox-Johnny McDaid, Johnny Depp-Amber Heard și Olivia Wilde-Jason Sudeikis. Să începem cu prima pereche: Sofia Vergara & Joe Manganiello.

CITEȘTE ȘI: JUSTIN TIMBERLAKE VA FI TATĂ

Acestea sunt nuntile anului 20151
Joe Manganiello a cerut-o de nevastă pe Sofia Vergara în genunchi, pe plaja exotică din Maui, în vacanța pe care cei doi au avut-o de Crăciun. La recentele premii SAG, Sofia Vergara a apărut cu inelul pe care l-a primit de la Joe Manganiello, confirmând informațiile apărute în presă despre nunta celor doi. Se anunță una din nunțile cele mai scumpe din acest an, cu toate că încă nu știm data precisă.

Acestea sunt nuntile anului 20152
Inelul primit de Sofia Vergara de la Joe Manganiello

Acestea sunt nuntile anului 20153

ASHTON KUTCHER & MILA KUNIS
Acestea sunt nuntile anului 20154

O pereche tânără care și-a luat în serios relația în februarie 2014, atunci când s-au logodit. Nunta era programată inițial undeva în 2014, însă a fost amânată din cauza nașterii primului copil al perechii, Wyatt Isabelle. Fostul soț al lui Demi Moore a învățat multe din experiența anterioară: o ține pe Mila Kunis departe de ochii presei, cei doi figurând clar la capitolul celor mai discrete cupluri de la Hollywood.

JENNIFER ANISTON & JUSTIN THEROUX
Acestea sunt nuntile anului 20155

Această nuntă este anunțată din 2012, iar anul 2015 se adaugă așteptărilor. Cei doi bat orice record în privința datei la care este amânată nunta, cele mai multe perechi de la Hollywood care se logodesc căsătorindu-se ori în anul respectiv, ori în anul ce vine. Ei așteaptă deja de 3 ani.

COURTNEY COX & JOHNNY McDAID
Acestea sunt nuntile anului 20156

Prietena lui Jennifer Aniston și colegă de platou în serialul „Friends”, Courtney Cox pregătește să se mărite anul acesta cu solistul trupei Snow Patrol, Johnny McDaid. McDaid este cu 12 ani mai tânăr decât actrița, dar asta nu este o piedică să-și unească destinele cu acte în regulă.

JOHNNY DEPP & AMBER HEARD
Acestea sunt nuntile anului 20157

Piratul din Caraibe are programată nunta cu Amber Heard pe 7 sau 8 februarie, pe o insulă privată a actorului din Bahamas. Potrivit jurnaliștilor de la New York Post, nunta lui Depp nu va fi atât de discretă pe cum vrea acesta să ne facem să credem.

OLIVIA WILDE & JASON SUDEIKIS
Acestea sunt nuntile anului 20158

Actrița Olivia Wilde și actorul din Saturday Night Live, Jason Sudeikis, au început să fie fotografiați împreună prima dată în noiembrie 2011. În ianuarie 2013, și-au exprimat dorința de a se căsători pe rețelele de socializare. Anul 2015 va fi anul lor!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top