Connect with us

Revistateo.ro

Acestea sunt vedetele milionare care au ajuns în ruină

Stiri

Acestea sunt vedetele milionare care au ajuns în ruină

Ieri au avut totul, astăzi suspină după momentele în care s-au cufundat în lux. Prețul celebrității este foarte scump, mai ales atunci când nu știi cum să îți gestionezi bunurile și viața, atunci când te ia valul. Este cazul mai multor personalități care au ajuns de la super-staruri la oameni de rând, confruntându-se cu problemele cu care se confruntă orice cetățean care nu a ajuns în fața blițurilor: bani de întreținere bine calculați lunar, mâncare fără fițe, datorii, într-o expresie: viață cumpătată.

Vedetele milionare care au ajuns în ruină: ENRIQUE CASTILLO
Poate că cel mai dramatic caz este cel al fostului solist al trupei „Los angeles negros”, care a ajuns vedetă internațională în anii 80. Astăzi, Castillo trăiește într-o combi veche, plină de mizerie, cu geamurile sparte și cerșind mâncare.

CITEȘTE ȘI: IGGY AZALEA, SCUZE PUBLICE PENTRU NUMĂRUL DE TELEFON

NICHOLAS CAGE
Actorul de la Hollywood s-a plâns chiar el în spațiul public că a fost nevoit să renunțe la tot luxul din cauza crizei financiare și a datoriilor acumulate. Acesta a pierdut milioane de euro după ce și-a vândut imobilele și yachtul de lux, dar și cele mai scumpe mașini pe care le avea în garaj.

Vedetele milionare care au ajuns în ruină: WHITNEY HOUSTON
Regretata Whitney Houston o ducea rău în ultima vreme, înainte să moară. Aceasta a căzut în patima drogurilor suferind o serioasă criză economică în 2006. Cântăreața care a ajuns la inimile tuturor cu „I will always love you” a avut o datorie publică de patru milioane de dolari, pe care trebuia să o achite înainte să moară.

ANA TORROJA (MECANO)
Cu siguranță știi melodia „Hijo de la luna”. Această melodie a fost compusă și lansată de trupa spaniolă Mecano, reintrepretată apoi de voci splendide ale operei internaționale. Ana Torroja, solista trupei, a fost acuzată nu de mult de fraudă fiscală, motiv pentru care a cam sărăcit, fiind nevoită să plătească prejudiciile.

Vedetele milionare care au ajuns în ruină: LINDSAY LOHAN
Lindsay Lohan a căzut și ea în patima drogurilor și a alcoolului, mai ales după ce a devenit celebră. Anul 2007 a fost cumplit pentru vedetă din punct de vedere financiar, aceasta realizând că nu se poate trăi toată viața din petreceri și alcool, și că banii prost investiți dispar într-o secundă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top