Connect with us

Revistateo.ro

Acestea sunt zodiile bune de pus la rană, fiindcă niciodată nu sunt false. De cine trebuie să te ferești

Astro-FUN

Acestea sunt zodiile bune de pus la rană, fiindcă niciodată nu sunt false. De cine trebuie să te ferești

Minciuna este un instinct natural pentru oameni. Toată lumea a mințit măcar o dată în viață. Cu toate acestea, unii oameni mint mai mult decât ceilalți. În funcție de semnul zodiacal vă puteți da seama de acest lucru.

De acord că descrierea semnului zodiacal nu se aplică la toată lumea, însă există multe detalii influente.

Mercurul este planeta ideilor și comunicării, deci în funcție de locul în care este Mercur, planeta ar putea foarte bine să prezică nu numai cât de mult mințiți, ci de ce mințiți.

Iată la ce să vă așteptați de la fiecare semn zodiac când vine vorba de minciună, care semn este cel mai mare mincinos și care semn nu poate minți deloc.

Mincinosul Berbec nu este patologic

Aceștia sunt cei care zâmbesc și se mișcă de-a lungul unei conversații dacă nu au nici o idee despre ce vorbești. Ei încep să mintă dacă sunt total plictisiți de ceea ce trebuie să spui.

Taur este reprezentat de un taur cu un motiv

Taurii nu sunt doar încăpățânați. Oamenii născuți în Taur au un dar pentru minciună. Ei pot să joace teatru și reușesc. Dacă un Taur vă spune că sunt la cinci minute distanță, este posibil să nici nu fi ieșit din casă și nici să-și fi comandat taxi.

Gemeni

Gemenii sunt stăpâni ai minciunilor sociale, pentru că sunt în mod natural fermecători și plăcuți. Aceștia sunt cei care vă vor spune ce vreți să auziți și nu veți pune la îndoială ceea ce vă spun, pentru că pare mereu credibil.

Racii mint când vine vorba de ei

Racul se îngrijește, așa că în rarele ocazii în care minte, o vor face dacă minciuna va fi în beneficiul altcuiva sau va evita lupta sau rănirea sentimentelor. Un Rac va minți dacă nu se descurcă bine și nu vreau ca alții să se îngrijoreze.

Leii iubesc să fie în centrul atenției

Asta îi face fantastic de mincinoși. Aceștia sunt tipii care vor minți despre ei înșiși, dar într-un mod diferit. O vor face în moduri care vor părea uimitoare. Au talentul de a exagera pentru a crea o poveste cae să atragă atenția și interesul celor din jur.

Fecioarelor nu le place să mintă, dar sunt foarte buni la asta

Fecioara minte pentru câștiguri financiare. Ei sunt în stare să inventeze o poveste dramatică pentru a face rost de bani, dar cumpără de fapt o mulțime de lucruri nefolositoare pe care le păstrează. Bineințeles, nu toți sunt așa.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care fac ce vor cu mintea ta

Balanță – vorbitori dulci

Spre deosebire de Gemeni, Balanța nu va recurge la minciună imediat, dar daca o fac, probabil va fi vorba despre relații și sex. Dacă consideră că mințind vor îmbunătăți acest aspect, o vor face.

Scorpionii sunt greu de prins la minciună

Scorpionii sunt învăluiți în mister în aproape toate lucrurile, și același lucru se întâmplă și cu minciunile. Aceștia sunt cei care vor fi cu adevărat drăguți în afară, dar într-adevăr nu sunt ca tine foarte mult în interior. Cu greu îți vei da seama că te mint.

Săgetatorii nu mint foarte mult, dar atunci când o fac, nu se joacă

Știm că Săgetătorul este cinstit mereu. Însă, ei când mint, minciuna lor se întinde pe parcursul câtorva ani. Ei nu vor minți, și de fapt nu le place minciuna, dar când o fac, o duc până la capăt.

Capricornii nu iubesc minciuna

Capricornii au cea mai mare probabilitate de a folosi minciuni mici pentru a-i face pe toți să se simtă fericiți sau chiar să încline o dezbatere sau o negociere în favoarea lor. Acesta este motivul pentru care Capricornii sunt minunați și mereu ai de câștigat când stai de vorbă cu ei.

Vărsătorii sunt inofensivi

Minciunile lor sunt inofensive din mai multe motive. Unu, adevărul este mai ciudat decât ficțiunea, pentru că ei uită detaliile pentru povestea lor falsă.

Un Vărsător simte că există lucruri mai bune de făcut decât să mintă.

Peștii mint cu propriile lor cuvinte

Cel mai probabil Peștii vă spun adevărul într-un mod foarte sensibil pentru a evita să vă rănească sentimentele. Ei sunt profund empatici și nu vor să vadă pe nimeni că se simtă rău față de ceva ce au spus, chiar dacă ar fi adevărul.

Minciunile lor sunt inofensive și binevoitoare, care fac viața oamenilor pe care îi mint să fie ușor mai strălucitoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top