Connect with us

Revistateo.ro

Veste uriasa de la Hollywood. Celebra actrita Katherine Heigl a devenit mama pentru prima data. Ea si sotul ei, Josh Kelley, au devenit parintii unui baietel pe care l-au numit Joshua Bishop.

Stiri

Acrita Katherine Heigl a nascut

Veste uriasa de la Hollywood. Celebra actrita Katherine Heigl a devenit mama pentru prima data. Ea si sotul ei, Josh Kelley, au devenit parintii unui baietel pe care l-au numit Joshua Bishop.

Actrita din „Anatomia lui Grey” a nascut pe 20 decembrie, insa a facut marele anunt abia astazi.

Katherine Heigl si sotul ei mai au doi copii adoptati, pe Adelaide, de 4 ani si jumatate si pe Naleigh, de opt ani.

In luna iunie, Katherine a dat marea veste ca asteapta primul sau copil biologic.

„Clanul Kelley este estrem de incantat sa anunte ca asteapta un al treilea copil in familie. Naleigh si Adelaide nici ca nu ar putea sa fie mai incantate ca vor avea un nou fratior. Eu si Josh suntem plini de recunostinta si de bucurie. Este o perioada incredibila”. Este anuntul pe care l-a facut Katherine Heigl in legatura cu sarcina sa.

Sarcina a fost o adevarata provocare pentru actrita, care a fost atrasa de dulciuri.

„Ma straduiesc din greu sa ma opresc din mancat prostii. Daca nu sunt la filmare, nu ma gandesc atat de mult la asta si nu le mananc pentru ca nu le am pe langa mine. Dar pe platoul de filmare este mereu cineva cu gogosi intr-o cutie draguta si roz si nu pot sa nu ma gândesc la ele,” a dezvaluit actrita intr-un interviu.

Katherine Heigl mai are doua fetite pe care le-a adoptat

Katherine a surprins pe toata lumea atunci cand a adoptat o fetita. Toata lumea o vedea in postura de mama biologica, iar adoptia a fost o surpriza.

Prima adoptie a avut loc in anul 2009, iar in 2012, actrita si sotul ei au devenit parinti din nou.

„Amandoi am inceput sa discutam despre adoptie inca dinainte de a ne fi logodit. Am discutat si despre posibilitatea de a avea copii biologici, dar am decis sa adoptam mai intai. Mi-ar placea sa adopt din nou un copil”, spunea actrita in 2012.

Katherine Heigl, cunoscuta din serialul „Anatomia lui Grey”, a mai jucat intr-o serie de comedii romantice, printre care „Un pic insarcinata”, „Viata asa cum este ea/ Life As We Know It” si „New Year’s Eve”.

Articole pe aceeasi tema:

Actrita Ellen Pompeo a nascut la 47 de ani, pentru a treia oara

A nascut Pink, artista pop-rock din SUA

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top