Connect with us

Revistateo.ro

Lumea filmului este in doliu. Actorul Frank Pellegrino a murit. Suferea de cancer pulmonar si a pierdut lupta cu boala la varsta de 72 de ani.

Stiri

Actorul Frank Pellegrino a murit. Suferea de cancer pulmonar

Indragitul actor Frank Pellegrino a incetat din viata la varsta de 72 de ani. Suferea de cancer pulmonar. A avut roluri in filme si seriale precum „Goodfellas” sau „Clanul Soprano.” Anul trecut a primit vestea ca sufera de cancer. Primea tratament. Insa, lupta cu teribila boala a fost una prea dura. Lumea filmului este acum in doliu.

Frank Pellegrino a murit la 72 de ani

Actorul Frank Pellegrino a pierdut lupta cu o boala nemiloasa: cancerul. Suferea de cancer pulmonar si, dupa o perioada dificila, a incetat din viata. Potivit unui prieten apropiat al familie, actorul a murit la un spital din New York. Apropiatii lui Frank Pellegrino credeau ca starea lui de sanatate se imbunataeste. Au fost surprinsi de vestea ca a incetat din viata.

Este cunoscut pentru rolul agentului FBI Frank Cubitoso pe care l-a avut in serialul HBO „The Sopranos” intre anii 1999-2004. De asemenea, a interpretat rolul lui Johnny Dio, iar in 2002 a aparut in „Law & Order: Criminal Intent”. A avut un rol si in filmul „Mickey Blue Eyes” („Mickey, Ochi Albaştri”) din anul 1999. A jucat alaturi de Hugh Grant si Robert De Niro.

Frank Pellegrino s-a nascut in anul 1944, la New York. In anii ’60 a facut parte dintr-un grup muzical numit „The Holidaes”. Era coproprietarul restaurantului Rao’s din New York. In anul 1973 a inceput sa lucreze la restaurant, insa a devenit coproprietar mai tarziu. A scris si cateva carti, printre care „Rao’s Cookbook”, „Rao’s on the Grill” sau „Rao’s Recipes from the Neighborhood”. Vedete precum Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio se numara printre clientii restaurantului lui Frank Pellegrino. Inclusiv Bill Clinton a trecut pragul restaurantului.

Moartea celebrului actor a indoliat lumea filmului. Si fanii lui Frank Pellegrino sunt in doliu. Vestea i-a luat prin surprindere. Desi fusese diagnosticat cu cancer pulmonar, apropiatii actorului credeau si sperau ca starea lui de sanatate se va imbunatati.

Articole pe aceeasi tema:

Matusa Oanei Roman a murit dupa o lunga suferinta

A murit Geoff Nicholl, fostul clapar al trupei Black Sabbath

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top