Connect with us

Revistateo.ro

Actrita Lisa Lynn Masters s-a sinucis

Stiri

Actrita Lisa Lynn Masters s-a sinucis

Este doliu in lumea artistica. Actrita Lisa Lynn Masters s-a sinucis la varsta de 52 de ani, anunta Daily Mail. Indragita actrita americana nascuta in Carolina de Nord a putut fi admirata de romani in serialele „Gossip Girl” si „Betty cea urata”.

Actrita Lisa Lynn Masters s-a spanzurat cu o fusta

Femeia si-a pus capat zileleor intr-o camera de hotel din Peru, unde se afla in vacanta, mai scrie tabloidul britanic. Cadavrul actritei a fost gasit noaptea trecuta de angajatii hotelului Nuevo Mundo din Lima.

Lisa Lynn Masters era invitata la o prezentare de mod, iar organizatorii evenimentului din Lima sustin ca femeia parea in regula inainte de eveniment. Tanara s-a spanzurat in baie cu o fusta, conform angajatilor care i-au gasit trupul neinsufletit.

Oamenii de la hotel au mai gasit in camera ei antidepresive, printre care si Diazepam. Inainte sa se sinucida, vedeta din „Gossip girl” a scris doua scrisori de adio in care a vorbit despre afectiunile sale psihice. Actrita a spus ca nu mai suporta viata si vrea sa isi incheie toate socotelile in acest mod.

CITESTE SI: Socrul unui cunoscut politician roman S-A SINUCIS dupa ce si-a omorat ginerele

Sotul actritei, William Brooks, este si acum in stare de soc dupa ce a primit aceasta veste nefericita din partea autoritatilor peruane. Lisa Lynn Masters este cunoscuta din productiile „Unbreakable Kimmy Schmidt” si „Gossip Girl”. A mai jucat in „Law & Order: Special Victims Unit” si „Betty cea urata” (varianta americana a telenovelei).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top