Connect with us

Revistateo.ro

Marilena Chelaru a trecut printr-un infarct. Primele declarații ale actriței

Staruri

Marilena Chelaru a trecut printr-un infarct. Primele declarații ale actriței

Actrița Marilena Chelaru cunoscută de o țară întreagă din sitcomul „Grupul Vouă” de la Național TV a făcut infarct. A făcut primele declarații despre acel episod nefericit din viața ei.

„Imi vine sa plang, mi-e mila de mine. Inimioara mea a luat-o razna in somn. Nu mai puteam sa mai respir.

Nu mai puteam sa merg, nu m-am suparat cu nimic. Am stat la spital in prima parte o saptamana sau doua pentru o investigatie.

Dupa Paste am mers iar la spital. Mi-au spus ca trebuie sa ma operez, m-am speriat. Aveam doar filme horror in cap. Le multumesc medicilor.

CITEȘTE ȘI: Declarațiile familiei despre sarcina lui Betty Salam

Cum a slăbit Adriana Bahmuțeanu 24 de kilograme. La ce a renunțat prezentatoarea tv

Cand mi-a spus ca sunt riscuri mi s-a facut rau. Mi-am luat la revedere de la prieteni. Operatia a durat sase ore jumatate”, a spus Marilena Chelaru despre problemele pe care le-a avut.

„Avea un edem pulmonar acut, o respiraţie grea. Era într-o stare gravă. I-am spus că trebuie să stea internată, ea refuza internarea”, a declarat medicul de la Spitalul Militar care a însoţit-o în platoul de televiziune de la Antena Stars.

Marilena Chelaru: „Am slăbit și mai vreau să slăbesc”

Marilena Chelaru a recunoscut în ultima vreme că starea de sănătate nu îi mai permite să dea randament pe scenă.

„Sunt în continuare cu Grupul «Vouă», însă eu nu mă mai pot duce cu ei în ţară, ca înainte. Nu mai sunt de drum lung, nu-mi mai place, uit replicile, am îmbătrânit. Doar în Bucureşti mai merg cu ei.

Am avut de curând întâlnirea de 35 de ani, pe 8 martie. O viaţă de om. La început au fost nouă membri în grupul «Vouă» apoi Adrian Fetecău, liderul grupului, a mai cooptat diverşi actori”, a declarat recent Marilena pentru Grupul Vouă.

„Am slăbit şi mai vreau să slăbesc. Aveam inadmisibil de mult, aşa se întâmplă cu metabolismul ăsta. Am renunţat la pâine, făinoase şi grăsimi, am dat jos multe kilograme”, a mai spus pentru ziarul Click.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top