Connect with us

Revistateo.ro

Acupunctura si presupunctura sunt cunoscute pentru faptul ca te ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Cateva minute zilnic sunt suficiente pentru a reusi sa slabesti sanatos, fara efecte adverse.

Sanatate

Acupresura, arta care te scapa de kilogramele in plus, fara efort

Acupunctura si presupunctura sunt cunoscute pentru faptul ca te ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Cateva minute zilnic sunt suficiente pentru a reusi sa slabesti sanatos, fara efecte adverse.

Acupresura, pe de alta parte, este o arta straveche de vindecare a afectiunilor prin apasarea cu degetele, in anumite puncte cheie. Acestea stimuleaza abilitatile de autovindecare ale organismului.

Este o forma de terapie prin atingere, care are la baza combinatia dintre principiile acupuncturii si alte ramuri ale medicinei chineze.

Iata care sunt cele mai bune puncte pe care trebuie sa le masezi:

Urechea
Maseaza acest punct si vei reusi sa accelerezi functionarea metabolismului, ce sporeste pierderea în greutate in toate zonele corpului. Masajul trebuie facut cu degetul mare timp de trei minute, de trei ori pe zi. Trebuie sa exerciti o presiune usoara si sa continui pe ureche.

puncte-ca-sa-slabesti

Acupresura, arta care te scapa de kilogramele in plus, fara efort

Fata

Punctul se gaseste chiar intre nas si buza superioara. Trebuie sa stimulezi aceasta zona de doua ori pe zi, timp de cinci minute. Acest masaj ajuta foarte mult la controlarea foamei si a anxietatii. In cazul in care ai obiceiul de a manca din cauza stresului, aceasta metoda este perfecta pentru tine!
puncte-ca-sa-slabesti-gata

Acupresura, arta care te scapa de kilogramele in plus, fara efort. Ce puncte sa alegi

Brat

Este un punct cheie al corpului, pentru ca fiecare parte a energiei intestinale trece prin el. Corpul se relaxeaza si se elibereaza caldura excesiva. In acest fel, se contribuie la imbunatatirea functionarii intestinale. Maseaza acest punct de 2-3 ori pe zi, timp de un minut.
puncte-ca-sa-slabesti-brat

Picior

Acesta este cel mai des tratat punct in acupresura. El poarta numele de Zu San Li. Imbunatateste digestia si ajuta la atenuarea unor procese inflamatorii din organism. Acest punct se gaseste in spatele genunchiului. Punctul are forma unei mici adancituri dintre oase. Maseaza punctual zilnic, seara, caci este potrivit daca vrei sa slabesti. Poti pierde din greutate chiar si jumatate de kg pe saptamana.

puncte-ca-sa-slabesti-picior

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top