Connect with us

Revistateo.ro

Star

Acuzații grave la adresa lui Kate Middleton după ce a rămas iar însărcinată. Ce se va întâmpla cu copilul ei

Nici nu bine a anunțat că este însărcinată că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, este pusă la zid chiar de britanici.

Kate Middleton, sarcină cu scandal

Soția prințului William este acuzată că încurajează o practică de care britanicii s-au săturat și pentru care a fost nevoie de o lege specială dată de Parlament.

Anunțarea celei de-a treia sarcini nu este privită cu bine de poporul britanic. Motivul este uluitor: totul vine de la o lege dată de Partidul Conservator.

Potrivit publicației „Mirror”, britanicii nu sunt bucuroși de faptul că familia regală se va mări cu încă un membru. Partidul Conservator introdusese un număr limită pentru numărul de copii pentru care părinții pot primi ajutor din partea statului.

Părinții primesc aproximativ 2.300 de lire sterline ajutor de la stat pentru creșterea copilului, pentru primul și al doilea născut. Cel de-al treilea copil nu beneficiază de ajutor material din partea statului.

Internauții s-au revoltat în urma anunțării veștii. Iată doar unul dintre mesaje: „Dacă Kate ar fi fost săracă, un om de rând, nu ar fi primit bani pentru îngrijirea viitorului său copil. Cu toate acestea, noi contribuim în continuare la bunăstarea Casei Regale“.

CITEȘTE ȘI: Ducesa Kate Middleton, diagnosticată cu boala de care suferea Prințesa Diana. Care sunt simptomele

Mulți se întreabă de ce britanicii trebuie să îi crească, din taxele lor, al treilea copil al lui Kate, iar lor, celor de rând, nu li se acordă ajutor de la stat.

Există totuși o mică problemă în argumentele aduse de oameni pentru că Ducele și Ducesa de Cambridge nu sunt finanțați din fondurile Reginei Elisabeta, ci din banii aflați în contul ducatului de Cambridge. Mai mult decât atât, Prințul William primește un salariu lunar pentru munca pe care a depus-o în serviciul militar, mai scrie Mirror.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top