Connect with us

Revistateo.ro

Acuzatii incredibile la adresa gemenelor de la Indiggo. Ce fac ele in SUA

Inedit

Acuzatii incredibile la adresa gemenelor de la Indiggo. Ce fac ele in SUA

Gemenele de la Indiggo au intrat din nou in atentia presei. Si, ca de fiecare data, nu pentru vreo fapta de isprava sau pentru ca fac cinste Romaniei acolo pe unde calca. Cunoscute pentru scandalurile imense in care au fost implicate la Eurovision, acuzand manevre fara probe, fetele de la Indiggo si-au incercat norocul in strainatate, si nu oriunde, ci in Tara Fagaduintei: Statele Unite ale Americii.

O romanca le-a luat in primire pe gemenele Indiggo insa acum regreta acest lucru, scrie portalul wowbiz.ro. Asa cum deseori se intampla, artistii care pleaca in strainatate inventeaza despre ei povesti prin care sa ne arate cat de bine sunt tratati si cum sunt respectati de americani fata de respectul primit din partea romanilor. Nimic mai fals! Cel putin in cazul de fata.

CITESTE SI: ARIANA GRANDE, OFICIAL INSUPORTABILA

Mihaela si Gabriela Modorcea, pe numele lor din buletin, sunt de sapte ani in America dupa ce au petrecut o perioada in Germania. Punctul maxim al carierei lor a fost atins atunci cand au aparut in doua videoclipuri ale celebrilor Jay Z si Kanye West. De la acele aparitii s-a ales focul si para de cariera lor profesionala. Fetele au mai participat si la showul din State „American Idol” unde au ingrozit intreaga audienta cu ”talentul” lor.

O antrenoare romanca de fitness stabilita la New York, Alina Nicolae, a dezvaluit pentru czb.ro ca regreta amarnic ca le-a primit pe cele doua fete in casa ei: „Le-am adus acasa, le-am asteptat ca niste oaspeti, ca prietenele mele; le-am facut de mancare; le-am pregatit camera. Nu stiam nimic de ele; nu stiam cine e mama, cine e tatal lor… nu stiam nimic despre familia lor.

Joanne (asistenta lui Motolla n.r.) a fost foarte ajutatoare. Mai intai am crezut ca s-a intalnit cu mine doar de gura mea, dar ulterior a stabilit o intalnire pentru fete cu Tommy Motolla (la firma lui de impresariat). La auditie fetele erau atat de emotionate ca mai aveau putin si sareau in capul lui… si el a venit atunci cu Thalia (sotia lui actuala). Iti dai seama, la valoarea lor de nu stiu ce naibii erau, au cantat cu blondul din Modern Talking in Germania (Dieter Bohlen)… si erau atat de emotionate… Dupa care el le intreaba daca stiu sa cante la vreun instrument. Una dintre ele canta mai bine la pian… Mihaela era aia mai tupeista; cealalta era mai in umbra ei. Mihaela era mai infipta si avea tupeu. Una din ele canta la pian; cealalta se unduia pe acolo. Nu prea cred ca le-a placut, ca nu le-a mai dat nicio sansa”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top