Connect with us

Revistateo.ro

Adam si fetita / foto: Instagram

Stiri

Adam Levine si Behati Prinsloo au facut publica prima poza cu fetita lor

Behati Prinsloo si Adam Levine au devenit parinti in urma cu cateva zile, iar acum superstarul a facut publica prima imagine cu fiica sa.

Fotomodelul de la Victoria’s Secret a nascut pe 21 septembrie si de atunci a  tinut secreta prima fotografie cu micuta.

Astazi, Adam Levine a dezvaluit intr-o imagine emotionanta prima fotografie alaturi de Dusty Rose, pentru care a primit peste 700000 de aprecieri.

“Cuvintele nu pot descrie”, a scris Adam in dreptul fotografiei care a cucerit pe toata lumea.

Adam si Behati / foto: Instagram

Adam si Behati / foto: Instagram

Behati si solistul trupei Maroon 5 au anuntat in primavara ca asteapta un copil, iar aceasta a luat o mica pauza de la modelling, insa nu si de la socializarea cu prietenii ei virtuali.

Pe timpul sarcinii, Behati a fost surprinsa de catre sotul ei in mai multe fotografii in care si-a dezvaluit burtica si de fiecare data a fost laudata pentru ca a reusit sa isi pastreze silueta pe timpul sarcinii.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, citate de hollywoodlife.com, Adam Levine a declarat ca este foarte entuziasmat sa fie parinte si ca va face tot posibilul sa isi ia rolul in serios.

Behati / foto: Instagram

Behati / foto: Instagram

″In mod normal, Adam acorda importanta lucrurilor marunte si se implica in toate proiectele sale. Acum, ca Adam Levine este tata, el si-a propus sa se preocupe mai mult de viata de familie si sa fie implicat in cresterea primului sau copil″, a declarat un cunoscut al artistului.

Adam si Behati si-au numit copilul Dusty Rose Levine. Sotia artistului a spus ca este un nume de provenienta germana, care inseamna ”binecuvantare”.

Visul celor doi de a deveni parinti a fost pus in pericol, iar gurile rele de peste Ocean au dezvaluit ca acestia nu pot concepe un copil, iar in luna ianuarie, Behati a fost surprinsa in timp ce intra intr-un cabinet medical alaturi de sotul sau.

La scurt timp, aceasta a dezvaluit ca va deveni mama si a impartasit acest moment cu toata lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top