Connect with us

Revistateo.ro

Adele vrea să-i cânte din nou lui James Bond

Inedit

Adele vrea să-i cânte din nou lui James Bond

Adele vrea să-i cânte din nou lui James Bond. Pentru prestaţia sa din „007: Coordonata Skyfall”, Adele, în vârstă de 26 de ani, a primit în 2012 cea mai înaltă distincţie din industria cinematografică, iar asta i-au făcut pe producătorii seriei să apeleze din nou la vocea cântăreţei, informează contactmusic.com.

Filmările la noua producţie au început încă de la sfârşitul anului trecut, aşa că acum au pornit tratativele şi pentru coloana sonoră .

Daily Mail citează o sursă care a declarat: „Toată lumea crede că Adele este aici (în California, n.r.) pentru mult aşteptatul său album, dar, de fapt, lucrează la o idee muzicală pentru filmul cu James Bond. Nu a comunicat cu producătorii filmului timp de câteva săptămâni, dar apoi brusc a spus că are planuri măreţe pentru tema muzicală, aşa că au chemat-o aici. Producătorii i-au spus că îşi doresc să colaboreze cu ea pentru viitorul film, dar vor decide dacă vor sau nu piesa după ce o vor asculta”.

Dacă celebra britanică va fi aleasă de producători pentru cel mai recent film din seria „James Bond”, „Spectre”, aceasta va deveni a doua cântăreaţă, după Shirley Bassey, care va înregistra mai mult de o temă muzicală pentru „James Bond”.

Adele plănuieşte să revină din nou în atenţia reflectoarelor, după o pauză destul de lungă. Aceasta a vrut să se ocupe iniţial de creşterea lui Angelo, băieţelul pe care il are alături de Simon Konecki, dar apoi a fost devoită să stea departe de scenă din cauza unei intervenţii chirurgicale la coardele vocale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top