Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Adevăratul nume al Ionelei Prodan

Ionela Prodan e vorbit despre moartea Ionelei Prodan. Artista a vorbit într-un interviu despre numele ei adevărat. Puțini știu cum o chema, de fapt.

Adevăratul nume al Ionelei Prodan: „Eu mă numesc Ionela Tănase”

„Eu mă numesc Ionela Tănase. Ionela Prodan e numele meu de familie, de domnișoară. Eu Anamariei i-am pus special numele, Anamaria Tănase.

Am stat prea puțin cu familia. Îmi amintesc visul meu de revenire pe pământ. Mi-a apărut Iisus în față când am făcut septicemie în spital în București. Eram pe trei sferturi moartă.

Nu mai eram cu picioarele pe pământ. Eu eram în altă lume. Aveam febră enorm. Ardeam, un foc enorm.

L-am văzut pe Iisus. M-a prins de spate, mi-a dat viață. Am zis: ce e cu mine aici? Din flăcările alea, din febră, am ajuns cu picioarele pe pământ. Prezența lui Iisus la mine în casă este permanentă”, i-a spus Ionela Prodan lui Ioan Corpoș la România TV înainte să moară.

Lumea artistică este îndoliată. Vestea morții Ionelei Prodan a venit pe neașteptate. După ce și-a revenit din coma în care se afla cântăreața, nimeni nu își imagina că se va stinge imediat.

Anamaria Prodan se pregătește acum să își conducă mama pe ultimul drum. Cei care au admirat-o își pot lua rămas bun de la Capela Cimitirului Bellu, acolo unde va fi depus sicriul, începând cu ora 17.

CITESTE SI: Mioara Velicu, reacție emoționantă după ce a aflat că Ionela Prodan a murit: „Recunosc, nu am fost…”

Cum și unde va fi înmormântată Ionela Prodan. Detaliile care te vor mișca. E o decizie luată deja

EXCLUSIV. Mioara Velicu, îndurerată de moartea Ionelei Prodan: „Mi-am pierdut și eu mama și știu cum e”. Cum și-o amintește pe cântăreață

Anamaria Prodan, singură la căpătâiul mamei sale. Sora ei, în America, soțul, în Qatar

Cauza morții Ionelei Prodan

Florin Condurățeanu a prevestit moartea Ionelei Prodan: „Primul semn al șchiopătării pancreasului”

Ionela Prodan va fi înmormântată lângă soțul ei

Ionela va fi înmormântată lângă soțul ei, în cimitirul Bellu. În legătură cu moartea artistei au reacționat mai mulți artiști printre care Mioara Velicu și Elena Merișoreanu.

Ionela Prodan a fost una din cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Originară din Oltenia, Ionela a lansat o serie de șlagăre revoluționând lumea folclorică.

Ionela Prodan a venit pe lume într-o zi de octombrie, pe data de 6 în anul 1947. A devenit remarcată datorită felului unic în care a interpretat piese din folclorul românesc, mai ales cele în duet cu Ion Dolănescu.

Ionela a fost mama impresarei Anamaria Prodan, cunoscută după ce a ajuns să impresarieze jucătorii de fotbal de la FCSB (fosta Steaua).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top