Connect with us

Revistateo.ro

Adevarul despre participarea Regelui Mihai la inmormantarea Reginei Ana

Stiri

Adevarul despre participarea Regelui Mihai la inmormantarea Reginei Ana

Va participa sau nu Regele Mihai la inmormantarea Reginei Ana? Aceasta e marea intrebare a momentului si, inca, nu exista un raspuns 100% sigur. Tot ce se stie e faptul ca Majestatea Sa, Regele Mihai I al Romaniei, nu a participat la ceremoniile organizate pana acum pentru Regina Ana deoarece este extrem de afectat de moartea ei.

Guy Pochelon, membru al Consiliului Regal, a declarat pentru Televiziunea Nationala ca Regele Mihai I a absentat la ceremoniile care au fost organizate pana acum pentru Regina Ana.

„Am vorbit cu Regele Mihai si sigur ca pentru o persoana in varsta e o povara teribila, pentru ca… erau extrem de apropiati. De aceea absenteaza de la ceremonii, pentru ca ii este foarte, foarte greu”, a declarat Pochelon pentru TVR.

Cum ar fi aratat Romania cu Regina Ana in fruntea tarii

Cine a fost Regina Ana

Casa Regela a Romaniei a organizat pana cum ceremonii pentru Regina Ana la Morges. Reamintim ca Regina Ana a murit luni, 1 august, lasand in urma o istorie plina de semnificatii si 5 copii: Sofia, Elena, Margareta, Maria si Irina.
Funeraliile Reginei Ana vor avea loc pe 13 august la Curtea de Arges.

Prezenta Regelui Mihai ramane incerta. In ultimele zile, in presa centrala, au aparut informatii ca Regele Mihai si-ar dori sa vina in tara sa asiste la inmormantarea sotiei sale, insa avand in vedere declaratiile lui Guy Pochelon despre starea Regelui, prezenta sa ramane un mare semn de intrebare.

Regina Ana a murit luni, 1 august, la varsta de 92 de ani, la ora 13:45 in Spitalul din Morges, Elvetia, unde era internata de mai multa vreme. Sicriul cu trupul neinsufletit al Reginei va ajunge in tara marti, 9 august.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top