Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

ADEVARUL despre sanatatea avocatei PAULA IACOB. CU CE NU SUNT DE ACORD MEDICII

Apar noi informatii despre starea de sanatate a avocatei Paula Iacob. Medicii au luat o decizie care a suparat familia. Celebra aparatoare a drepturilor omului a suferit un accident vascular recent.

Paula Iacob a fost internata saptamana trecuta la Spiatul Bagdasar, acuzand dureri puternice in piept. Aceasta avea apa la plamani, informeaza Romania TV. Potrivit altor surse, avocata ar fi suferit un accident vascular.

Medicii au internat-o de urgenta la sectia de terapia intensiva si i-au aplicat un tratament datorita caruia astazi se simte mai bine.

Doctorii de la Bagdasar au luat o decizie care ii va supara pe apropiati: nu au lasat-o in ingrijirea familiei deoarece situatia trebuia supravegheata atent de specialisti.

Surse medicale sustin ca Paula Iacob a inceput sa manance singura dupa accidentul suferit recent. Femeia este acum constienta si este pe punctul de a fi externata.

Medicii nu sunt de acord cu solicitarea familiei acesteia de a fi ingrijita acasa, intrucat problemele la plamani si la inima nu se pot rezolva decat cu ajutorul medicilor.

Deocamdata, nu se stie cat timp va mai sta in spital, insa cert este ca celebra avocata nu mai are multe zile in mainile medicilor, semn ca se recupereaza treptat.

Paula Iacob este una dintre cele mai cunoscute si apreciate avocate din Romania. S-a facut remarcata in procesul lui Valentin Ceausescu, fiul fostului dictator roman.

Paula Iacob a fost extrem de vocala de-a lungul anilor in privinta cainilor maidanezi, opunandu-se vehement eutanasierii acestora.

Sursa foto: ziuanews.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top