Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Adio, GANDURI NEGRE! Bea aceste ceaiuri din plante ca sa iti linistesti sufletul!

Tulburarile emotionale ne izoleaza nu doar de lume, ci de noi insine. Psihologii din intreaga lume sunt extrem de ingrijorati de felul in care isi face rau omul modern, zi de zi.

Anxietatea si depresia sunt cele mai grave boli ale sufletului. Acestea au legatura directa cu lipsa iubirii de sine. Oamenii au nevoie de afectiune, insa nu doar imbratisarile si vorbele calde ne pot ajuta. Beneficii pentru destresare pot oferi si anumite ceaiuri recunoscute pentru proprietatile lor calmante.

CEAIURI DIN PLANTE CARE ITI LINISTESC SUFLETUL

1. CEAIUL DE TEI, BUN MAI ALES LA SERVICIU

Este unul dintre cele mai bune ceaiuri cu efecte calmante. Poate fi consumat chiar si la locul de munca, in pauza de masa, deoarece iti ajuta creierul sa nu fie coplesit de numarul mare de sarcini pe care le ai de dus la bun sfarsit.

CITESTE SI: Uite ce boli vindeca TRANDAFIRUL CHINEZESC!

CITESTE SI: Cele mai bune ceaiuri pentru detoxifiere

O singura ceasca din acest ceai ajuta la fluidizarea circulatiei sanguine, necesara mai ales in cazul persoanelor anxioase ori depresive, caci sangele transporta oxigenul care ajunge la creier si te face sa vezi lucrurile cu limpezime.

2. CEAIUL DE MUSETEL, EXCELENT PENTRU OAMENII CU SARCINI MULTE

Expertii in sanatate naturista sustin ca ceaiul de musetel este de folos pentru oamenii care trebuie sa lucreze contratimp si au o gramada de treaba pe cap. Ceaiul de musetel iti ofera capacitatea de a te opri din munca si de a respira usurat, intrucat reactioneaza ca un drog asupra creierului, lipsindu-te de agitatie.

3. CEAIUL DE LAVANDA, MIRACOLUL CARE COMBATE DEPRESIA

Daca ai o stare de tristete permanenta, este bine sa bei ceai de lavanda macar o data la doua zile. Actioneaza ca un antidepresiv pentru sistemul tau nervos si evita declansarea starilor de irascibilitate si blocaj emotional.

Ceaiul de lavanda poate fi consumat si pentru relaxarea in timpul liber. Poti sa bei mai multe cani pe zi, insa cel mai favorabil moment este dupa amiaza.

4. CEAIUL DE CEAPA, BUN PENTRU TRISTETEA ADUSA DE RACEALA

Ceaiul de ceapa este o bautura excelenta, bogata in antioxidanti. S-a constatat ca tristetea si angoasele ne pot cuprinde si din cauza disconfortului creat de anumite afectiuni, de la cele mai banale, precum raceala, pana la cele mai grave.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

1 Comment

  1. Miclea antonela gigi

    2018-02-06T19:48:12+02:00 at 2018-02-06T19:48:12+02:00

    Ce sa fac cu gandurild negative

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top