Connect with us

Revistateo.ro

Adrian Eftimie este în al nouălea cer. A devenit tată pentru a doua oară

Star

Adrian Eftimie este în al nouălea cer. A devenit tată pentru a doua oară

Sâmbătă, Adrian Eftimie a devenit tată pentru a doua oară. Cunoscutul DJ a dat vestea pe o rețea de socializare. A postat o imagine emoționantă.

Adrian Eftimie a devenit tată pentru a doua oară

În anul 2015, DJ Adrian Eftimie s-a cununat în secret cu Sabrina. Sâmbătă, artistul a postat pe o rețea de socializare o imagine emoționantă. A devenit tată pentru a doua oară. Vestea i-a bucurat pe cei care au aflat informația. Adrian și Sabrina au devenint acum părinții unei fetițe. Se va numi Ana Maria. Cei doi mai au împreună un băiețel.

După ce au văzut postarea, prietenii și fanii DJ-ului au reacționat imediat. I-au transmis cele mai frumoase urări pentru fiica lui.

Adrian Eftimie s-a născut pe data de 17 mai 1978, în bucurești. De mic a fost pasionat de muzică. Cariera și-a început-o la 14 ani. La vârsta de 19 ani a realizat primul său show radio cu ajutorul unui prieten. În anul 2009, cunoscutul DJ a câștigat premiul The Best Romanian DJ. De atunci este unul dintre cei mai iubiți DJ.

A născut Andreea Spătaru

Andreea Spătaru a născut un băiețel perfect sănătos. Fosta asistentă de televiziune a adus pe lume un copil și a postat prima imagine pe contul ei de Instagram.

Frumoasa mămică nu este la primul copil. Conform apropiaților, nașterea nu a fost una dificilă. Andreea Spătaru a postat câteva hashtaguri în dreptul imaginii cu băiatul ei: „miracle”, „newstart”, „littleman”, „littlebaby” și „littlebrother”.

Andreea a născut acum câteva ore și deja se simte foarte bine, semn că nașterea nu i-a provocat niciun fel de problemă. Prietenii i-au scris deja mesaje de felicitare și i-au urat sănătate micuțului.

Fosta asistentă tv mai are o fetiță în vârstă de 9 ani. Andreea Spătaru a trecut prin momente destul de grele în ultima vreme.

A fost agresată de fostul ei partener, Ion Boschet, iar scandalul a ajuns repede în presă. Vedeta a fost prima asistentă de la emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top