Connect with us

Revistateo.ro

Adriana Iliescu a făcut anunțul despre fiica ei

Inedit

Adriana Iliescu a făcut anunțul despre fiica ei

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, a vorbit despre fiica sa, Eliza. În vârstă de 13 ani, fata este clasa a VIII-a și va susține Evaluarea Națională. Află ce a declarat femeia despre acest subiect.

Adriana Iliescu a spus totul despre fiica sa

Eliza Maria Bogdana are 13 ani. Fiica Adrianei Iliescu a terninat clasa a VIII-a și va susține Evaluarea Națională în acest an. Mama ei a fost profesoară de limba română, așa că nu a avut nevoie de meditații pentru această materie. Cele două s-au pregătit acasă, împreună.

Adriana Iliescu are 80 de ani. Fiica ei, Eliza, s-a născut pe 16 ianuarie 2005. A fost concepută prin fertilizare in vitro. Astfel, românca a ajuns în cartea recordurilor ca fiind cea mai bătrână mamă din lume. A născut la 67 de ani.

„Învăţăm împreună. De meditator nici nu se pune problema, nu avem bani să aruncăm pe meditaţii. Ne pregătim acasă, noi două. Eliza este foarte bună la Română, iar la Matematică ne descurcăm. Lucrăm suplimentar”, a fost declarația Adrianei Iliescu pentru Kanal D.

Femeia este foarte mândră de fiica sa. Și, în ciuda lucrurilor spuse de gurile rele, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Acum, fiica ei are 13 ani și urmează să susțină Evaluarea Națională.

CITEȘTE ȘI: Emoții mari pentru Adriana Iliescu! Ce se întâmplă cu fetița celei mai bătrâne mame din România
CITEȘTE ȘI: Ce au avut de împărțit Israela și Adriana Iliescu în trecut

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Subiecte Română Evaluarea Națională 2018

Evaluarea Națională 2018 începe luni, 11 iunie 2018. Primul examen pentru elevii de clasa a VIII-a este cel la limba și literatura română.

Elevii trebuie să fie deja în sale la ora 8:30 cel târziu pentru susținerea probei scrise. Aceasta începe la ora 9 și ține până la ora 11.

Evaluarea Națională 2018: Subiectele la limba și literatura română. UPDATE, 10:25 Au apărut subiectele!

Pentru participarea la examenul de limba și literatură română au nevoie de buletinul de identitate sau certificatul de naștere, pixuri sau stilouri, fără niciun alt obiect în plus asupra lor.

Pentru a se pregăti pentru acest examen, elevii au avut la dispziție doar un weekend, căci tocmai ce au terminat școala. CITEȘTE CONTINUAREA AICI ȘI AFLĂ CE SUBIECTE S-AU DAT!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top