Connect with us

Revistateo.ro

Aeroboxul - spaima caloriilor

Dieta si Sport

Aeroboxul – spaima caloriilor

Dacă vrei să câștigi masă musculară și să te tonifiezi ca la carte, există o disciplină care reușește asta: aeroboxul. Află mai jos despre ce e vorba și de ce acest sport este supranumit spaima caloriilor.

Dacă ești o împătimită a disciplinelor aerobice atunci când vrei să arzi grăsimea, suntem convinși că aeroboxul nu te va lăsa indiferentă. Acest sport combină mișcări clasice ale boxului cu antrenamentele aerobice. Depunerea de efort în aerobox este atât de mare încât scapi într-o singură sesiune de 800 de calorii acumulate în plus.

CITEȘTE Și: SFATURI MOTIVAȚIONALE SĂ TE APUCI ACUM DE SPORT

Aeroboxul - spaima caloriilor1

Aeroboxul conține și elemente de kickboxing, cu lovituri și ridicări de picioare legate între ele, ca nivel de dificultate în exercițiu. De asemenea, lovitura cu pumnul se poate face în timpul genuflexiunilor sau abdomenelor (nu mai ții mâinile după ceafă ci ești pregătită să boxezi la fiecare ridicare).

Ca să faci aerobox, trebuie să fii perfectă din punct de vedere sanitar, să nu ai probleme cu articulațiile, deoarece aceste exerciții implică serios corpul tău. Beneficiile aeroboxului sunt multiple: îmbunătățește circulația sângelui, ajută plămânii să funcționeze la capacitatea ideală, tonifiază brațele și picioarele, contribuie la pierderea de greutate de trei ori mai mult decât banalele exerciții de aerobic.

Eliminarea toxinelor prin transpirație și faptul că înveți niște teste de rezistență sunt alte două avantaje cu care vine aeroboxul. Printre vedetele care își întrețin corpul făcând aerobox se află și frumoasa Eva Mendes, mereu invidiată pentru corpul ei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top