Connect with us

Revistateo.ro

Află care sunt ingredientele ideale pentru părul creț

Par & Coafuri

Află care sunt ingredientele ideale pentru părul creț

Oțetul din cidru de mere este unul dintre cele mai recomandate ingrediente pentru tine. Este cel mai bun remediu împotriva firelor de păr rebele, oferindu-i podoabei tale capilare elasticitate și o strălucire naturală. Folosește-l atunci când îți clătești părul, combinat cu apă. Este extraordinar de bun dacă ai scalpul gras, deoarece echilibrează uleiurile naturale din piele și ajută la combaterea mătreții. Nu uita că la final trebuie să te clătești cu apă curată.

CITEȘTE ȘI: PĂRUL TĂU SE SUBȚIAZĂ ȘI CADE? IATĂ DE CE!

Ouăle sunt la fel de eficiente ca și oțetul din cidru de mere. Ele au un conținut bogat în proteine și te protejează de căderea părului. De aceea ele sunt considerate ingredientul cheie pentru un păr puternic și voluminos. Amestecă un ou cu 3-4 linguri de ulei de măsline și aplică-l pe toată lungimea părului. Stai cu această mască cel puțin 30 de minute și apoi spală-te cu șampon și clătește-te cu apă caldă. Folosește tratamentul o dată pe săptămână și în câteva luni vei vedea diferența.

Berea nu este doar o băutură ideală pentru petreceri, ci și un bun tratament pentru părul tău. Îl revitalizează, îi dă trălucire și volum și te ajută să îl ordonezi mai bine. Toto ce trebuie să faci este să te clătești cu bere după ce te-ai spălat pe cap și să stai 5 minute, după care să te clătești cu apă. În aceste 5 minute berea acționează în profunzimea firului de păr și îl repară.

Cu toții cunoaștem minunatele proprietăți ale plantei de aloe vera. Ea hidratează firul de păr în profunzime și îi oferă elasticitate, proprietate de care buclele tale au nevoie mult mai mare decât părul drept. MAsează-ți părul cu gel de aloe vera timp de 4-5 minute și apoi clătește-te. Urmează acest tratament de 2 ori pe săptămână și rezultatele nu vor întârzia să apară,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top