Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce accesorii trebuie sa porti in ziua nuntii

Inedit

Afla ce accesorii trebuie sa porti in ziua nuntii

Desi sezonul nuntilor se cam termina, suntem siguri ca exista destule viitoare mirese care abia asteapta cateva sfaturi despre cum trebuie sa se accesorizeze in ziua nuntii. Aceasta este una dintre cele mai importante zile ale unei femei si cu siguranta tinuta trebuie sa fie pe masura. O mireasa trebuie sa arate exemplar, pentru ca toti ochii vor fi atinti asupra ei in cea mai speciala zi. Daca esti mireasa, trebuie sa stii ca mai presus de orice, este sa te simti bine in pielea ta. Rochia si celelalte accesorii trebuie sa te defineasca si sa vorbeasca pentru tine: sa spuna cu adevarat cine esti. Afla ce accesorii trebuie sa porti in ziua nuntii chiar acum!

Accesoriile pe care le pui pe cap sunt foarte importante. Fie ca alegi sa ai un voal lung sau unul scurt, acesta e cel mai indicat sa fie in ton cu nuanta rochiei tale. Daca ai o rochie ivoire, nu purta un voal alb imaculat. Daca alegi altfel de accesorii pentru par, incearca sa nu le alegi pe cele mai incarcate. O agrafa cu perle, o coronita cu pietre mici sau o clama in stil victorian vor fi de ajuns. Nu vrei sa arati ca la circ.

Este esential sa ai o geanta plic cu tine. Chiar daca nu o vei tine tu pe tot parcursul evenimentului, vei avea nevoie la un moment dat de telefon sau putina pudra sa iti refaci machiajul. Incearca sa o asortezi. Daca ai o rochie din dantela, cu siguranta un plic cu putina dantela aplicata va fi in ton cu toata tinuta.

Cele mai multe mirese fac greseala sa poate seturi de bijuterii. Atat timp cat nu este un set finut si elegant, nu fa asta! Nu poti avea un colier imens la gat si o pereche de cercei lungi si plini de pietre in acelasi timp. Axeaza-te pe un singur accesoriu statement si look-ul tau va fi mult mai sofisticat. Daca ai ales o rochie la baza gatului, incearca sa porti o pereche frumoasa de cercei si sa renunti la colier.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top