Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce beneficii au dudele

Naturiste

Afla ce beneficii au dudele pentru sanatate

La oras nu sunt deloc apreciate, insa la tara dudele sau agudele sunt considerate miraculoase. Trateaza constipatia, ajuta la cresterea potentei, cresc masa musculara si beneficiile lor nu se opresc aici.

Nu se stie foarte bine de unde provin pomii, dar cu siguranta i-ai intalnit in drumul tau spre serviciu sau pe marginea soselelor nationale, data viitoare cand ii mai vezi iti recomandam sa culegi cateva fructe si sa te bucuri de efectele lor senzationale. Iata le ce ne pot ajuta dudele.

Daca ai diaree consuma dude de culoare alba sau mai putin coapte, cu doar cateva grame reusesti sa scapi de problema, iar daca esti constipat alege dudele bine coapte de culoare neagra, care te ajuta rapid in aceasta problema. Persoanele care sufera de constipatie frecvent, trebuie sa consume 10 kg de dude pe durata intregii perioade de recoltare pentru a scapa de aceasta problema.

Cercetatorii au demonstrat ca dudele ajuta si inlocuiesc de minune produsele folosite de sportivi pentru cresterea masei musculare. Consumate cu o ora inainte de antrenament, dudele ii ofera energie sportivului si ii creste masa musculara cu 20%. Tot specialistii au constatat ca fructele ajuta si la potenta, barbatii care au avut probleme sexuale si au consumat dude si-au imbunatatit mult performanetele dupa tratament.

Nutritionistii spun ca dudele sunt bune si pentru sanatatea creierului ajutand la circulatia la nivel cerebral, iar cantitatea de antioxidanti din fruct reduce colesterolul.

1 Comment

1 Comment

  1. Liliana

    2014-06-13T06:28:36+03:00 at 2014-06-13T06:28:36+03:00

    Adevarat. De ce oare mancam goji si alte alimente de peste mari si tari cand avem atatea produse miraculoase in tara noastra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top