Connect with us

Revistateo.ro

Află ce coafuri te întineresc

Par & Coafuri

Află ce coafuri te întineresc

O coafură bine realizată căreia să îi acorzi puţin mai multă atenţie chiar acasă poate rezulta într-un look mult mai tânăr.

CITEŞTE ŞI: TIPURI DE COAFURĂ CARE TE FAC SĂ PARI MAI SLABĂ

Coada de cal cu sau fară calotă. Această coafură îi oferă oricărei femei un look de puştoaică exceptional. Secretul stă în coada de cal cu calotă în cele mai multe cazuri. Aceasta coafură poate fi uşor realizată acasă pe păr mediu sau lung. Tapaţi uşor părul din creştetul capului, apoi prindeţi o coada de cal şi trage uşor de calotă pentru obţinerea acele ridicări care are şi efect de înălţare asupra siluetei.

Coafura chignon delicată, uşor conservatoare, a fost la modă anul acesta la premiile Oscar. Lookul este foarte apreciat. De altfel, coafura chignon este tot una dintre cele care întinereşte. Presupune împărţirea părului în două printr-o cărare, fie pe mijloc, fie într-o parte, în funcţie de cum te prinde mai bine, şi apoi strangerea lui la ceafă într-o coadă de cal pe care o roteşti într-un coc şi o fixezi cu ace de coc.

Cocul făcut aproape de creştetul capului. Este foarte uşor de realizat: prindeţi o coadă de cal cât mai sus, apoi roteşte-o în jurul axului până obţii un coc. Fixează-l cu ace de coc şi cu fixativ. Marele avantaj al acestei coafuri este că poate arăta uşor neglijent, “neglijenţa studiată” oferind acel look proaspăt şi tineresc al întregii coafuri.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top